Κοιτα ρε τι χάνουν
Λενε εντωμεταξυ οτι ο βαζελος παιζει επιθετικο, ομορφο μπασκετ, αλλα καθε σοβαρο ματς το παιρνει με το στανιο στους 65-70 ποντους.
Κοιτα ρε τι χάνουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πωπω η 5αδα είναι τραγική, γτ παίζει 5 ο Ντειβις????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (24-05-24)
Έρε να τους πετύχουμε την Κυριακή... Δεν χάνουμε με ΤΙΠΟΤΑ από αυτή την ομάδα.
χχαχα τι εκανε ο καραγκιοζης ο Παπαπετρου εκει; Τερμα χαζο το παιδι, ενταξει
Ο πιο ταιριαστος αρχηγος γαι τη βαζελα. Μαζι με τον Κωστακη
εμένα μου φαίνεται έχει πολύ ενέργεια ο βαζελος
Ρόμπες τούρκικες
Σε 10 λεπτα, 5 ποντους η Φενερ. Χαλι μαυρο
οσες φορες εχουμε παει φ4 ακομα και σαν πρωτοι παντα παιζουμε με ομαδαρες ο βαζελος κλασσικα με τσιρκο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πωωωω τι γλίτωσα ήμουν πάρα λίγο να ακουμπήσω κάτι ψιλά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ετοιμος να κλαψει ο Τρακης
Σπουδαίος παίκτης αυτός ο Γκραντ! Ποιος Κωστάκης και μαλακίες. Ο μαύρος είναι όλα τα λεφτά.
στα τσιμπουκια πρωτοι οι τουρκοι οπου βλεπουν ελληνικη ομαδα τα καταπινουν ολα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γήπεδο εμείς δεν πήγαμε? Μόνο βαζελοι ακούγονται
φοβαμαι οτι θα βγαλουμε το λαδι στην Ρεαλ θα χασουμε στις λεπτομερειες και θα παει η πουτανα να παιξει κουρασμενη με τον βαζελο που ειχε χαλαρο βραδυ σημερα.
την βαζελοκωλαρα τους να ειχαμε σε κατι τετοια...
hang your demons
Bookmarks