Nikolaos_Kokkinos (27-05-24), SKORPIOS7 (27-05-24), VasilisL7 (28-05-24)
Η επιτυχία του βάζελου απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι,δεν ήταν τόσο ξαφνικά.Απο πέρσι που κάθηκε η κούπα ''απαιτούσαμε'' να γίνουν 2-3 κινήσεις για να διατηρηθεί αυτή η ομάδα στα περσινά στάνταρ και να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου την κούπα.Τώρα φαίνονται ακόμα πιο λίγοι όταν βλέπεις τον άλλον να το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο και απο το μηδέν και τις τελευταίες θέσεις πέρσι έφτιαξε τον πρωταθλητή Ευρώπης.Αυτο είναι που με εξοργίζει,πόσο εύκολο μοιάζει για αυτούς αυτό που για εμάς είναι όνειρο θερινής νυκτός.
Nikolaos_Kokkinos (27-05-24), SKORPIOS7 (27-05-24), VasilisL7 (28-05-24)
Φιλε μου, χαρτι μιλησει - καρδια ραισει που λεει ο λαος.
Καθοσον με πορδες δεν... Ναι δεν παιζει παντα το μπατζετ μπαλα, αλλα δεν παιζει μια, δεν παιζει δυο, καποια στιγμη θα παιξει... ε αυτη τωρα ηταν η "καποια στιγμη". Τι να κανουμε, στεναχωριομαστε αλλα τι να κανουμε. Μακαρι να ειχα πολλα λεφτα να σας παρω τον Ναν πως τον λενε δωρο. Αφου αυτοι που εχουν δε δινουν τι να κανουμε?.
Τι να πουν και οι κουλες και ο μπαοκ που ειναι παγκοσμιως ανυπαρκτοι στο μπασκετ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πλέον δεν ''απαιτώ'' και εγώ τίποτα απο τους Αγγελόπουλους.Όσο έβλεπα οτι ήταν ρεαλιστικό το σενάριο να κατακτήσουμε κάτι και να αλλάξουμε τις ισορροπίες στο άθλημα ήμουν απαιτητικός και δίψαγα για αυτό.Πλέον σε αυτό το όνειρο για μένα μπήκε ταφόπλακα και θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Oberon (27-05-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τόσα χρόνια γαβρος έχω δει πολλές φορές κόσμο να αλλάζει ριζικά άποψη για παίκτες, προπονητές, διοικήσεις μόνο και μόνο από ένα παιχνίδι. Πρώτη φορά όμως πρόκειται για παιχνίδι που δεν έπαιξαν αυτοί αλλά άλλη ομάδα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μάγκες εγώ σαν μάλλον ο πιο ψύχραιμος (αφού έτσι και αλλιώς θεωρώ το μπάσκετ το πιο βαρετό άθλημα στον κόσμο) θα πω ότι έναν οπαδό δεν τον ενδιαφέρει το μπάτζετ. Αυτά είναι μαλακιες για τους αρδ και για τα κασε των προπονητών και των παρατρεχαμενων. Εμένα με νοιάζει το θέαμα και το αποτέλεσμα.
Και επειδή είμαι Ολυμπιακός, θέλω να γαμαω την ρεαλ στο ποδόσφαιρο μέσα έξω αλλιώς δεν είμαι ικανοποιημένος.
Πόσο μάλλον στα υπόλοιπα αθλήματα που είμαι έτσι κι αλλιώς top brand.
Τέλος, προφανώς είναι σημαντικό που είμαι 3 συνεχόμενα ματς φάιναλ φορ όμως μπροστα στο βάζελο πήρε το 7 είσαι λουζερ.
Όπως και προφανώς είναι σημαντικό που ο βάζελο πήγε τελικό γουεμπλει όμως αν γίνω η πρώτη ομάδα που παίρνει ευρωπαϊκή κούπα, τα σβήνει όλα τα άλλα. Γιατί ναι. ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δεν είναι τίποτα μπροστά σε μια κούπα.
Και η Λαμία έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό πχ. Μόνο η Λάρισα όμως είναι επαρχιακή ομάδα με πρωτάθλημα και αυτό είναι βαθιά χαραγμένο στη συνείδηση όλων ακόμα και αν η μία ομάδα σήμερα παίζει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και η άλλη βγήκε 6η στην Α εθνική.
Du3lisT (27-05-24), Gtakis (27-05-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-05-24), Nikolaos_Kokkinos (27-05-24), Paneas (27-05-24), voskos_7 (27-05-24)
Ευτυχώς δεν μένω κέντρο θα μου είχαν πρήξει τ αρχιδια.![]()
Nikolaos_Kokkinos (27-05-24)
Για να το κλείσουμε, γιατί μεθαύριο έχουμε την σημαντικότερη αναμέτρηση στην ιστορία του συλλόγου, η δήλωση του Χεζόνια μετά την χθεσινή ήττα, την οποία θα μπορούσα να έχω κάνει κι εγώ , καθώς με εκφράζει απόλυτα:
«Στο μπάσκετ, αν δεν βάζεις καλάθια δεν πας πουθενά. Μπορείς να μιλάς για άμυνες και όλα αυτά τα άχρηστα που φαίνονται πολύ όμορφα για το ίντερνετ, αλλά αν δεν τα βάζεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», δήλωσε ο Κροάτης φόργουορντ.
Όλοι στο τόπι τώρα! ΠΑΜ!!
Faithful (27-05-24)
Bookmarks