Σελίδα 44 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 41424344041424344
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 861 έως 871 από 871

Θέμα: Final-4 Berlin 2024

Το avatar του χρήστη AntonisPav

Thanks
    79
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 478 φορές σε 281 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Final-4 Berlin 2024

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως κ εμεις ξαφνικα "απαιτουμε" απο τους Αγγελοπουλους να αλλαξουν ξαφνικα ολη την ομαδα επειδη ο ζελεδενιος πηρε Ευρολιγκα, ενω ξερουμε οτι οι συγκεκριμενοι (οπως και ο κοντος στις κουλες) αποκλειεται να το κανουν κ ανταυτου θα ανανεωσουν τους περισσοτερους.
    Η επιτυχία του βάζελου απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι,δεν ήταν τόσο ξαφνικά.Απο πέρσι που κάθηκε η κούπα ''απαιτούσαμε'' να γίνουν 2-3 κινήσεις για να διατηρηθεί αυτή η ομάδα στα περσινά στάνταρ και να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου την κούπα.Τώρα φαίνονται ακόμα πιο λίγοι όταν βλέπεις τον άλλον να το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο και απο το μηδέν και τις τελευταίες θέσεις πέρσι έφτιαξε τον πρωταθλητή Ευρώπης.Αυτο είναι που με εξοργίζει,πόσο εύκολο μοιάζει για αυτούς αυτό που για εμάς είναι όνειρο θερινής νυκτός.

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AntonisPav για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (27-05-24), SKORPIOS7 (27-05-24), VasilisL7 (28-05-24)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.890
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.510 φορές σε 6.222 μηνύματα
    Ignore User

Φιλε μου, χαρτι μιλησει - καρδια ραισει που λεει ο λαος.

Καθοσον με πορδες δεν... Ναι δεν παιζει παντα το μπατζετ μπαλα, αλλα δεν παιζει μια, δεν παιζει δυο, καποια στιγμη θα παιξει... ε αυτη τωρα ηταν η "καποια στιγμη". Τι να κανουμε, στεναχωριομαστε αλλα τι να κανουμε. Μακαρι να ειχα πολλα λεφτα να σας παρω τον Ναν πως τον λενε δωρο. Αφου αυτοι που εχουν δε δινουν τι να κανουμε?.

Τι να πουν και οι κουλες και ο μπαοκ που ειναι παγκοσμιως ανυπαρκτοι στο μπασκετ.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Το avatar του χρήστη AntonisPav

Thanks
    79
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 478 φορές σε 281 μηνύματα
    Ignore User

Πλέον δεν ''απαιτώ'' και εγώ τίποτα απο τους Αγγελόπουλους.Όσο έβλεπα οτι ήταν ρεαλιστικό το σενάριο να κατακτήσουμε κάτι και να αλλάξουμε τις ισορροπίες στο άθλημα ήμουν απαιτητικός και δίψαγα για αυτό.Πλέον σε αυτό το όνειρο για μένα μπήκε ταφόπλακα και θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Oberon (27-05-24)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.890
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.510 φορές σε 6.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AntonisPav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλέον δεν ''απαιτώ'' και εγώ τίποτα απο τους Αγγελόπουλους.Όσο έβλεπα οτι ήταν ρεαλιστικό το σενάριο να κατακτήσουμε κάτι και να αλλάξουμε τις ισορροπίες στο άθλημα ήμουν απαιτητικός και δίψαγα για αυτό.Πλέον σε αυτό το όνειρο για μένα μπήκε ταφόπλακα και θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου.
    Φαντασου με τι θα πρεπει να μαθουν να ζουν ολοι οι αλλοι, και τα εγγονια τους, αν τα καταφερουμε την Τεταρτη... γιαυτο σας λεω, μην πικραινεστε χρειαζομαστε θετικη ενεργεια οσο περισσοτερο γινεται για 2 μερες ακομα.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Nikolaos_Kokkinos για αυτό το μήνυμα:

mankap (27-05-24), SKORPIOS7 (27-05-24), SOAD37 (27-05-24)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.388
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.184 φορές σε 11.938 μηνύματα
    Ignore User

Τόσα χρόνια γαβρος έχω δει πολλές φορές κόσμο να αλλάζει ριζικά άποψη για παίκτες, προπονητές, διοικήσεις μόνο και μόνο από ένα παιχνίδι. Πρώτη φορά όμως πρόκειται για παιχνίδι που δεν έπαιξαν αυτοί αλλά άλλη ομάδα.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον drizzt για αυτό το μήνυμα:

Josimar (27-05-24), voskos_7 (27-05-24)

.

Thanks
    2.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 394 φορές σε 285 μηνύματα
    Ignore User

Το έχει γράψει στα social media δημοσιογράφος του ΦΩΤΟΣ σε ανύποπτο χρόνο
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο δεν προκυπτει απο καπου ρε φιλε. Απλως βρηκε σε τιμη ευκαιριας ενα σπουδαιο 5αρι και το τσιμπησε. Αν δεν υπηρχε διαθεσιμος ο Μιλουτινοφ, δε θα πηγαινε να σκασει τοσα λεφτα απαραιτητα. Θα επαιρνε κανα Ταρικ Τζοουνς.

.

Thanks
    2.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 394 φορές σε 285 μηνύματα
    Ignore User

Η βαζέλα έχει 2 παίχτες μέσα στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες της Ευρωλίγκας. Εκεί έχουν παίχτη μέχρι και οι ερασιτεχνικοί Ερ. Αστέρας και Παρτιζαν. Εσύ δεν είσαι πουθενά. Τι ψάχνεις από κει και πέρα...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AntonisPav Εμφάνιση μηνυμάτων

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.354 φορές σε 3.989 μηνύματα
    Ignore User

Μάγκες εγώ σαν μάλλον ο πιο ψύχραιμος (αφού έτσι και αλλιώς θεωρώ το μπάσκετ το πιο βαρετό άθλημα στον κόσμο) θα πω ότι έναν οπαδό δεν τον ενδιαφέρει το μπάτζετ. Αυτά είναι μαλακιες για τους αρδ και για τα κασε των προπονητών και των παρατρεχαμενων. Εμένα με νοιάζει το θέαμα και το αποτέλεσμα.

Και επειδή είμαι Ολυμπιακός, θέλω να γαμαω την ρεαλ στο ποδόσφαιρο μέσα έξω αλλιώς δεν είμαι ικανοποιημένος.

Πόσο μάλλον στα υπόλοιπα αθλήματα που είμαι έτσι κι αλλιώς top brand.

Τέλος, προφανώς είναι σημαντικό που είμαι 3 συνεχόμενα ματς φάιναλ φορ όμως μπροστα στο βάζελο πήρε το 7 είσαι λουζερ.

Όπως και προφανώς είναι σημαντικό που ο βάζελο πήγε τελικό γουεμπλει όμως αν γίνω η πρώτη ομάδα που παίρνει ευρωπαϊκή κούπα, τα σβήνει όλα τα άλλα. Γιατί ναι. ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δεν είναι τίποτα μπροστά σε μια κούπα.

Και η Λαμία έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό πχ. Μόνο η Λάρισα όμως είναι επαρχιακή ομάδα με πρωτάθλημα και αυτό είναι βαθιά χαραγμένο στη συνείδηση όλων ακόμα και αν η μία ομάδα σήμερα παίζει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και η άλλη βγήκε 6η στην Α εθνική.

13. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον flessanto για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (27-05-24), Gtakis (27-05-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-05-24), Nikolaos_Kokkinos (27-05-24), Paneas (27-05-24), voskos_7 (27-05-24)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.482
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.358 φορές σε 4.456 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάγκες εγώ σαν μάλλον ο πιο ψύχραιμος (αφού έτσι και αλλιώς θεωρώ το μπάσκετ το πιο βαρετό άθλημα στον κόσμο) θα πω ότι έναν οπαδό δεν τον ενδιαφέρει το μπάτζετ. Αυτά είναι μαλακιες για τους αρδ και για τα κασε των προπονητών και των παρατρεχαμενων. Εμένα με νοιάζει το θέαμα και το αποτέλεσμα.

Και επειδή είμαι Ολυμπιακός, θέλω να γαμαω την ρεαλ στο ποδόσφαιρο μέσα έξω αλλιώς δεν είμαι ικανοποιημένος.

Πόσο μάλλον στα υπόλοιπα αθλήματα που είμαι έτσι κι αλλιώς top brand.

Τέλος, προφανώς είναι σημαντικό που είμαι 3 συνεχόμενα ματς φάιναλ φορ όμως μπροστα στο βάζελο πήρε το 7 είσαι λουζερ.

Όπως και προφανώς είναι σημαντικό που ο βάζελο πήγε τελικό γουεμπλει όμως αν γίνω η πρώτη ομάδα που παίρνει ευρωπαϊκή κούπα, τα σβήνει όλα τα άλλα. Γιατί ναι. ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δεν είναι τίποτα μπροστά σε μια κούπα.

Και η Λαμία έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό πχ. Μόνο η Λάρισα όμως είναι επαρχιακή ομάδα με πρωτάθλημα και αυτό είναι βαθιά χαραγμένο στη συνείδηση όλων ακόμα και αν η μία ομάδα σήμερα παίζει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και η άλλη βγήκε 6η στην Α εθνική.
    Λιτός, περιεκτικός, δωρικός!

Χομπίστας.

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.482
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.358 φορές σε 4.456 μηνύματα
    Ignore User

Ευτυχώς δεν μένω κέντρο θα μου είχαν πρήξει τ αρχιδια.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (27-05-24)

Το avatar του χρήστη dimitris67

Thanks
    413
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 661 φορές σε 449 μηνύματα
    Ignore User

Για να το κλείσουμε, γιατί μεθαύριο έχουμε την σημαντικότερη αναμέτρηση στην ιστορία του συλλόγου, η δήλωση του Χεζόνια μετά την χθεσινή ήττα, την οποία θα μπορούσα να έχω κάνει κι εγώ , καθώς με εκφράζει απόλυτα:

«Στο μπάσκετ, αν δεν βάζεις καλάθια δεν πας πουθενά. Μπορείς να μιλάς για άμυνες και όλα αυτά τα άχρηστα που φαίνονται πολύ όμορφα για το ίντερνετ, αλλά αν δεν τα βάζεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», δήλωσε ο Κροάτης φόργουορντ.

Όλοι στο τόπι τώρα! ΠΑΜ!!

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (27-05-24)

Σελίδα 44 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 41424344041424344

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές