Ο Ολυμπιακός έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη παρακάμερα από τον θρίαμβο της κατάκτησης του Conference League στον τελικό με την Φιορεντίνα.
Ο Ολυμπιακός έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη παρακάμερα από τον θρίαμβο της κατάκτησης του Conference League στον τελικό με την Φιορεντίνα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ό,τι και να είναι το επόμενο, σαν αυτό δεν θα είναι...
"Αν είναι να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ, στο Βοτανικό;"
Ας γίνει ο Βοτανικός, ας πάρει τελικό και βλέπουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η ΘΡΥΛΙΚΗ ενδεκάδα του ΘΡΥΛΙΚΟΥ τελικού στη ΘΡΥΛΙΚΗ Αγιά Σοφιά που έφερε το ΘΡΥΛΙΚΟ Ευρωπαϊκό στον ΘΡΥΛΟ.
Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα (91΄Κίνι), Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο (77' Όρτα), Φορτούνης (73΄Γιόβετιτς), Ποντένσε (105' Μασούρας) και Ελ Κααμπί (120+2 Ελ Αραμπί)
Στον πάγκο έμειναν οι Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ντόη, Αποστολόπουλος, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος και Καρβάλιο.
Προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία.
crazyjim (04-10-24), drizzt (29-06-24), Nikolaos_Kokkinos (29-06-24), pirateeeeeee (09-07-24), theogeo7 (07-07-24)
part 2
hang your demons
Αερικό7 (30-06-24), crazyjim (04-10-24), pirateeeeeee (09-07-24)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αερικό7 (30-06-24)
ακόμη πανηγυρίζω
δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
maniak7 (09-07-24), Nikolaos_Kokkinos (09-07-24)
Εσύ είσαι με το αντίσκηνο έξω από τη Βυζαντινή Γωνιά;
pirateeeeeee (09-07-24)
Τωρα που ειπες αυτο: στα φορα της κουλας εχουνε βαλει κυλιομενη λιστα με ονοματα μαγαζιων "που εξυπηρετησαν γαυρους τη μερα του τελικου" ...
Τετοιο πογκρομ ουτε στη νυχτα των κρυσταλλων που γραφανε οι νεολεοι των ναζι πανω στα μαγαζια του κοσμου "Achtung Juden".. κατα ταλλα ειναι "αλλιως να εισαι αεκ"..
Κατα ταλλα φοβομουν εγω να δειξω τα αβαταρ τους εδω μεσα και οι αλλοι στηλιτευουν απλους εργαζομενους που βγαζουν το ψωμι τους λες και οι επιχειρησεις και η πολη ειναι του λακαμα του προεδρου τους...
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΙΛΑΜΕ., μακαρι διαλυση ρε πουστρακια της οικουμενης. Εμετοι, κουραδες του υπονομου, γυφτοι, αθιγγανοι, τελευταιοι, μηδαμινοι, αμελητεοι, μικροτσουτσουνοι, απλυτοι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-07-24), maniak7 (09-07-24), pirateeeeeee (09-07-24)
Nikolaos_Kokkinos (09-07-24)
Μην ασχολείστε ρε, ούτε μεταξύ τους δεν γίνονται πιστευτοί αυτοί. Άσε που αυτοί που τα γράφουν, πηγαίνουν στα συγκεκριμένα μαγαζιά. Ο ένας πουλάει στον άλλον οπαδιλίκι της πούτσας και όλοι ξέρουν ότι δεν κάνουν αυτά που γράφουν.
Το ξερω αλλα δεν μπορω.να μη σχολιασω στο ποσο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος Αν ηξεραν οι αετοι οτι αυτοι τους εχουν παρει για λογοτυπο, θα κοβαν τα φτερα τους κ θα καναν παρεα με τις κοτες.
Δλδ.να προκαλουν με λιγα λογια οποιον τα ακουει να πανε να σπασουν το μαγαζι του ανθρωπου η να κτυπησουν τους ανθρωπους επειδη εδωσαν φρεντο εσπρεσσο σε πελατη γαυρο? Μιλαμε για μουνοπανα εκτος λογικης ειμαο εξω φρενων
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε να μην λερώνετε το θέμα με απόβλητα μπορείτε;
Bookmarks