dimitris67 (29-05-24), Hydra (29-05-24)
Μακάρι να βραχνιασεις άλλη μια φορά ρε Θαναηλακη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
dimitris67 (29-05-24), Hydra (29-05-24)
Καλή μας επιτυχία !!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαλακες τώρα που ξεκινάει μου φαίνεται σαν ΨΕΜΑ.
Hydra (29-05-24)
Πάω για το καθιερωμένο κατούρημα πριν το ματς, τα λεμε μετα το ματς, η ωρα εφτασε.
Σε παρακαλώ τι ζητάω ένα μιλκο καπ.
Ήρθε η ώρα, αδέρφια!!!
drizzt (29-05-24), Nikolaos_Kokkinos (29-05-24)
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ VILLA ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΗ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΞΕΡΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ, ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΤΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!
7 λεπτα εμειναν για τη σεντρα. Ραντεβου στα γουναραδικα, ευχομαι και ελπιζω να ειμαι εις θεση να σας μιλησω και μετα.
ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΘΕΕ ΜΟΥ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ!
Νομίζω θα κλαψω
πω πω μεγαλεια ρε μαγκες ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σας εκλιπαρώ όχι γκρίνια σήμερα αδέρφια πάμε να το σηκώσουμε όλοι μαζί.
Δε γλιτώνουν λέμε!
Μαλακά, που τον ξέθαψαν τον Βερνίκο; Απολιθωμα
πολυ επικίνδυνοι οι πούστηδες. ΠΡΟΣΟΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!
εχει καταλαβει κανεις τι κανουμε τακτικα? γιατι δε βλεπω να πιεζουμε ψηλα καθολου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Προσοχή στην άμυνα!
Τους έχει δώσει πολύ χώρο στους Ιταλούς ο Σενιόρ και δεν μου αρέσει καθόλου.... ελπίζω να ανέβουμε λίγο με όσο περνάει η ώρα....
Εγώ το βλέπω στο youtube με Θαναηλάκη πάντως. Ποιο Βερνίκο και Κατσαρό γαμησε μας.
chainsaw (29-05-24)
Ναι, πρέπει να βρουν τρόπο να ανέβουν πιο πάνω.
Ταινία τρόμου βλέπουμε
Bookmarks