maniak7 (23-05-24), Nikolaos_Kokkinos (22-05-24), Paneas (22-05-24), SOAD37 (22-05-24)
Να το πω αλλη μια φορα;;; χαχαχαχ ολα καλα θα πανε μωρε, μην αγχωνεστε!!! Απολαυστε το, αυτο που περιμεναν αλλα αδερφια μιας μια ζωη και για χιλιους δυο λογους δεν καταφεραν να το ζησουν, μας δινει ο καλος Θεουλης την δυνατοτητα να το ζησουμε εμεις..!! Γιατι ποιος ξερει ποτε θα βρεθουμε ξανα σ'αυτο το σημειο...Ισως και ποτε!!! Θα τα καταφερουμε και εκεινη την ευλογημενη νυχτα θα "δακρυσει" κι ο ουρανος απο εκει ψηλα, οχι ομως απο στεναχωρια, αλλα απο ανειπωτη χαρα!!!!
VAMOS MΩΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!
maniak7 (23-05-24), Nikolaos_Kokkinos (22-05-24), Paneas (22-05-24), SOAD37 (22-05-24)
Ιταλική Ομάδα το πήρε χθες. Την Τετάρτη θα το πάρει ελληνική και την επόμενη ισπανική. Οι Γερμανοί στον... Άξονα (pan intended)
maniak7 (23-05-24), Nikolaos_Kokkinos (23-05-24)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 24-05-24 στις 02:25
Paneas (23-05-24)
Tρελό χωνί η ''άμυνα'' της Φιορεντίνα.Μόνος του θα τους κλαρινιάσει ο κοντός!
Άλλο παιχνίδι το δικό μας... Μη δένετε κόμπο ό,τι είδατε σήμερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχω συνδυασει αυτο το γαμωτραγουδο με την πορεια του Θρυλου απο την ανατροπη με μακαμπι μεχρι τωρα δεν λεει να ξεκολλησει απο το μυαλο μου το γαμιδι, το σκεφτομαι ολη μερα ειναι απιστευτα κολλητικο... πιστευω οτι ειναι σημαδιακο , αμα το σηκωσουμε θα αρχισω να πινω και γω Ρουμι απο τις 11 το πρωι.
As far as im concerned ειναι το επισημο τραγουδι του Olympiacos European Campaign 2023-2024
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Νικολακόπουλος είπε ότι είμαστε η 100η ομάδα που συμμετέχει σε τελικό, στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Η 99η ήταν χθες η Αταλάντα. Πού πάει και τα ξετρυπώνει αυτά τα στατιστικά, απορώ.
Dimios (24-05-24), Nikolaos_Kokkinos (24-05-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-05-24), panahs7 (24-05-24)
giovanni#10 (24-05-24)
Τί δουλειά κάνουμε; Κριτσίνια σπάμε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Paneas (24-05-24)
Τ'αρχιδια του αλογου σωθηκανε
Γενικά την έχει παρακολουθήσει κανείς την φιορεντινα; είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι;
Είναι ψηλή στο καλό παιχνίδι.
Είναι παιχνιδιάρα στους καλούς ψηλούς.
Tους γλεντησε!
Nikolaos_Kokkinos (24-05-24)
Πάντως ένας φίλος μου γάβρος και γενικά ήρεμος και μετριοπαθής μου λέει ότι σαν υλικό έχουμε καλύτερο, τί να πω
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (24-05-24)
Ερνέστο Βαλβέρδε, Πέδρο Μαρτινς, Τσορι, Ρομπερτο και Φουστερ είναι καλεσμένοι στον τελικό από την ΠΑΕ.
Bookmarks