Nikolaos_Kokkinos (20-05-24)
Θα το ξαναπώ: είναι πολύ δύσκολο για τους παίχτες μας να βγάλουν από το μυαλό τους τον τελικό της 29ης Μαΐου και να συγκεντρωθούν σε οτιδήποτε άλλο.
Το έκαναν απόψε για 10 λεπτά, όσο χρειάστηκε δηλαδή για να γίνει η δουλειά και εμένα αυτό μου αρκεί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (20-05-24)
Μεταξύ μας, δεν είναι και πολλοί αυτοί στους οποίους μπορούσαμε να στηριχτούμε για αυτήν την σειρά των αγώνων...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συμφωνώ με βοσκό. Τον τελευταίο καιρό έχετε δει ότι μόνο 13 - 14 παίκτες έχουν το μυαλό στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κράξει πολύ τους Ρετσο, ιμπόρα, κινι και Ορτέγκα αλλά είναι εδώ παρά το κράξιμο και παρότι οι 2 θα φύγουν σίγουρα.
Ειδικά ο ιμπόρα έχετε καταλάβει τι έκανε εχθές; με μια προπόνηση μπήκε σε ένα (αδιάφορο για αυτόν) ματς με ρίσκο να χάσει τον τελικό Ευρώπης. Τέτοιους επαγγελματίες θέλουμε μάγκες. Υποκλίνομαι.
drizzt (20-05-24)
Δεν πειράζει ρε - δεν παθαίνουμε και καμία ανεπανόρθωτη ζημία από αναρτήσεις.
Γερός να είσαι και τα υπόλοιπα να μην τα δένουμε και κόμπο. Μπορεί και να ξαναγίνουν... απλά προσπαθείστε...
SKORPIOS7 (20-05-24)
Μαλακα αυτό το ειδατε στα στιγμιότυπα; Όταν το σύμπαν συνωμοτεί
![]()
Αερικό7 (20-05-24), drizzt (20-05-24), heisenberg (21-05-24), panahs7 (20-05-24), SKORPIOS7 (20-05-24)
Κανένα σύμπαν: Οι διαφημιστές είναι γάτοι και ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ κοιμάται όρθιος...
Bookmarks