1. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
2. ΟΙ ΑΡΔ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΑΝΕ, ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
3. ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ
4. ΕΔΕΣΕ ΚΟΜΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ, Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ
5. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΜΑΓΚΝΟΥΣ ΚΑΡΛΣΕΝ ΚΑΙ ΧΟΣΕ ΡΑΟΥΛ ΚΑΠΑΜΠΛΑΝΚΑ ΜΑΖΙ
6. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
7. ΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ "ΔΗΘΕΝ ΧΕΡΙ" ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ
8. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΩΤΟΣΤΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΕΞΟΧΙΚΟ:
εδω ετοιμαζουμε την πτηση για να επιθεωρησουμε τη στατικοτητα του Μπουρδελου ΣΑΣ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΑΚΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ / ΕΞΟΧΙΚΑΚΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ
Υ/Γ 1: Ο ΜΑΡΤΙΝΕΣ μου μπηκε με υφος "Ηρθα να σας γαμησω" και μου εβγαινε στη σεντρα σαν τον Ρενε Χιγκιτα... μετα το πρωτο καβλι του ξεβιδωθηκαν κ αυτουνου λιγο τα αρχιδια ομως και μετα το δευτερο καυλι τσιμπουκωθηκε κ αυτος για τα καλα.
Y/Γ 2: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΔ ΓΑΜΙΕΣΤΕ
Υ/Γ 3: πΩς ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΑ βΥΖΑΝΤΙΝΑ?
ΕΡΧΟΜΑCTE
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κλαίω με την συγκεκριμένη εικόνα. Τσάμικο.
Garret (09-05-24), Nikolaos_Kokkinos (09-05-24), TBM (10-05-24)
Garret (09-05-24), Nikolaos_Kokkinos (09-05-24), panahs7 (09-05-24)
Δεν θα γράψω τίποτε περισσότερο από αυτό:
Αισθάνομαι ευλογημένος!
Garret (09-05-24), Nikolaos_Kokkinos (09-05-24), TBM (10-05-24)
ΒΟΣΚΕ ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΦΥΡΙΞΕ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Josimar (09-05-24)
Nikolaos_Kokkinos (09-05-24)
Κανα μουνακι γαματε μαγκες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έφυγαν οι Βίλανς, έρχονται οι Βιόλα. Μέχρι τότε...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Garret (09-05-24)
ηδονη σημερα ηταν ο γαβρος
Αν το κάνεις μέσα στο νερό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Απιστευτο τι να πει κανεις.....ειμαι 46 ετων, απο παιδι Ολυμπιακος, και δεν ειχαμε ξανα τετοια επιτυχια στο ποδοσφαιρο......ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
drizzt (09-05-24), Nikolaos_Kokkinos (09-05-24), panahs7 (10-05-24), voskos_7 (09-05-24)
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα τα πρώτα 99 χρόνια ήταν δύσκολα κουλες, που να δείτε και τα επόμενα.
Nikolaos_Kokkinos (09-05-24), voskos_7 (09-05-24)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (09-05-24), Josimar (09-05-24), Nikolaos_Kokkinos (09-05-24), voskos_7 (09-05-24)
Μοιράσαμε πάλι ..ΞΥΔΙΑ και δείξαμε ότι έχουμε 100 κιλά ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
voskos_7 (09-05-24)
Εγώ χωρίς να το καταλάβω γκούρλωσα ένα μπουκάλι κρασί γιατί είπα να το πάω χαλαρά.
Bookmarks