Κοουτς81 (07-05-24)
Από όλους όσους αναφέραμε, ο Μαρινάκης έχει το μικρότερο ποσοστό εσόδων που προέρχονται από το εσωτερικό.
Κατά δεύτερο, όσο δεν υπάρχει άλλος να αναλάβει, ο Αλαφούζος δεν κουνιέται από την ΝΔ και ο Μελισσανίδης, είναι υπό προθεσμία (πάλι) ελεύθερος και δεν τον παίρνει να κάνει αντιπολίτευση.
Αυτό που θα παραμείνει στην σφαίρα του αστικού μύθου, είναι η φήμη ότι ο Μαρινάκης υποστήριξε πολιτικό στη κεντρική σκηνή και δικαιώθηκε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κοουτς81 (07-05-24)
Με τον κίνδυνο να γαμηθούμε με τους υπόλοιπους θα σου απαντήσω ότι τουλάχιστον η εστία δεν έχει τον μαγνήτη που είχε όταν έπαιζε ο Πασχαλάκης.
Ο Γερμανός elite, Φέλιξ Τσβάιερ σφυρίζει το ματς
Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα ευρωπαϊκά ματς της εβδομάδας, με τον Γερμανό elite, Φέλιξ Τσβάιερ, να είναι ο άρχων του κομβικού αγώνα στο φαληρικό γήπεδο. Στο παρελθόν έχει σφυρίξει τρεις αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τη νίκη με 2-1 των ερυθρόλευκων κόντρα στην Ριέκα το 2017 για τα προκριματικά του Champions League, καθώς επίσης και τις ήττες με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα την ίδια χρονιά για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης και το διπλό της Άρσεναλ το 2020 για τα playoffs εισόδου στους 16 του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.
Και το απαραίτητο ένθετο για το πτηνό που θα κρώξει...
Du3lisT (07-05-24)
Είναι ότι έχουμε το θείο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρεπορτάζ Νικολακόπουλου το μεσημέρι:
- Έλα Κώστα. Ο Γερμανός Τσβάιερ σφυρίζει ε;
- Ναι, οι φίλοι του Ολυμπιακού ας ρωτήσουν αυτούς του Παναθηναϊκού που τους σφύριξε με την Μπράγκα έξω και έδωσε ένα πέναλτι που γέλαγε ο κόσμος. Και τον φώναξε o VAR και του είπε "αδερφέ πάρ' το πίσω θα ξεφτιλιστούμε".
![]()
πωπω δεν γουσταρω καθολου που βαλανε Γερμανο, και να μη θελει, θα ειναι εναντιον μας υποσυνειδητα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΩΝΑΣΟΥΓΑ.
![]()
Ας βάλει Κίνι. Στο κάτω κάτω, ότι πει ο θείος. Αυτός ξέρει καλύτερα.
drizzt (07-05-24)
Σωστά, αυτό ακριβώς εννοουσα έξυπνε.
Ναι, αλλά ο πιλότος θα καταλάβει ό,τι να 'ναι... Δεν είναι ανωμαλία να είμαι εγώ αυτός που τα γράφει πιο απλά;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν μου αρέσει το Τσβάιερ. Μου βγάζει αρνητικά συναισθήματα, το αντίθετο με το Γκουίντα.
Τον Κίνι τον έχει ξαναβάλει αριστερά ο θείος; Δεν θυμάμαι.
giovanni#10 (08-05-24), Josimar (08-05-24)
Άλλο ένα παράδοξο από αυτά που αρέσουν στον Νικολακόπουλο και δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί, είναι ότι αυτή τη στιγμή 3 ομάδες, Βίλα, Μπάοκ και Κούλα προετοιμάζονται για να παίξουν μ' εμάς.![]()
Bookmarks