Du3lisT (11-05-24), Garret (10-05-24), Nikolaos_Kokkinos (10-05-24)
Δηλαδή τα άπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΑΚΛΙΝ που χουν γίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δε σου λένε κάτι; Η πραγματικά δεν μπορείς να πιστέψεις το που μπορεί να φτάσει ένας "άνθρωπος" είτε για τα λεφτά είτε για το μίσος / ζήλια;;
Με όσα έχουν δει τα μάτια μου, ΝΑΙ το πιστεύω - δε θεωρώ ότι μόνο ο κάθε τυχάρπαστος οπαδός τα εύχεται αυτά, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φώτο που ανέβασαν νωρίτερα με τα όσα λέει το σίχαμα.
Φουστέραρος!
![]()
Du3lisT (11-05-24), Garret (10-05-24), Nikolaos_Kokkinos (11-05-24)
Μισώ ΑΕΚ και Ρεάλ περισσότερο και από τις αμαρτίες μου. Οι κίτρινοι νάνοι, δεν έχουν δικαίωμα να λέγονται μεγάλο σωματείο, γιατί δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα το ιδιαίτερο στη μίζερη ιστορία τους. Ο δεύτερος, με τεράστια διαφορά, μεγάλος ελληνικός σύλλογος είναι ο Γκέι (όχι λόγω ποδοσφαίρου, αλλά μπάσκετ, ας είναι καλά τα εκατομμύρια των Γιαννακόπουλων) και μετά τίποτα. Άκου ντέρμπι το παιχνίδι με την Κούλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάντως γνωστοί μου βαζελοι και χανουμια ήδη βλέπουν εφιάλτες με Ολυμπιακό να παίρνει πρωτάθλημα και Κόνφερενς. Οι παοκτσηδες που ξέρω είναι πιο τσιλ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, σας προτείνω να γυρίσετε πίσω στα θέματα του φόρουμ και να διαβάσετε τα όσα γράφαμε στους πρώτους αγώνες μας στην Ευρώπη φέτος. Θα βρείτε πολλά ωραία και θα περάσετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό (ή απόγευμα, δε θα τα χαλάσουμε σε αυτό).
Ορίστε για παράδειγμα κάτι από τον 1ο αγώνα με τη Φράιμπουργκ (χωρίς παρεξήγηση από τους συντάκτες των μηνυμάτων ελπίζω)
ΥΓ. σημασία έχουν και τα thanks που έπαιρναν τα μηνύματα, κάτι που δεν αποτυπώνεται εδώ, διαβάστε και δε θα χάσετε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
mankap (11-05-24)
Τί είπε ο άλλος ο ανώμαλος τότε.Όπως είπε ένας σοφός και η Ρόμα έφαγε 6 απ' την Μπόντο Γκλιμ αλλά στο τέλος το πήρε το Κόνφερενς. Μπορεί να είναι σαδιστής ο θεός της μπάλας. Βαστάτε γερά, έρχεται το ευρωπαϊκό.
differance (11-05-24), drizzt (11-05-24)
Δεν ψάχνουμε δίκαιο ή άδικο, σωστό ή λάθος, εξάλλου σχεδόν πάντα η απόδοση ενός ποδοσφαιριστή εξαρτάται και από τις συνθήκες που επικρατούν μια συγκεκριμένη περίοδο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες του κλπ.
Απλά είπα να περάσουμε λίγες ευχάριστες στιγμές διαβάζοντας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
mankap (11-05-24)
Αν έμενε ο Μαρτίνεζ, ο Καρβαλιάλ, ή ο κλόουν από τη Γουινέα δεν είχε ταβανιάσει το καραγκιοζιλίκι, θα είχαμε δίκιο ακόμα αλλά δεν θα ήμασταν τουλάχιστον φιναλίστ σήμερα και ο άνθρωπος θα συγκρινόταν ακόμα με τον Μπουχαλάκη...
Σαυτο το σημειο να ζητησω ενα συγνωμη απο το γερμανικο διαιτητικο τιμ που ημουν προκατηλλειμενος. Δεν το περιμενα πραγματικα. Οι τυποι ηταν σχεδον αψογοι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι, γαμήθηκε μόνο αυτός από εδώ που σήκωνε τη σημαία αβέρτα και γλίτωσαν δύο αποβολές οι Άγγλοι, γιατί ο άλλος... σεβόταν τις υποδείξεις του...
voskos_7 (17-05-24)
Παρακάμερα ΚΑΥΛΑ!
Nikolaos_Kokkinos (23-05-24), Paneas (16-05-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αερικό7 (01-06-24)
Bookmarks