Να ρωτήσω... Ποιοι γκρίνιαζαν όταν άνοιξα τα ματς με την Άστον Βίλα;
Παμε να το παρουμε ρεεεεε!
Να ρωτήσω... Ποιοι γκρίνιαζαν όταν άνοιξα τα ματς με την Άστον Βίλα;
Εγώ με τη διοίκηση αγανάκτησα και το εξέφρασα κάποια στιγμή στη μέση της χρονιάς, με όσα έγιναν και δεν έγιναν από τη φυγή του Μαρτίνς και μέχρι την έλευση του Μεντιλίμπαρ. Ελπίζω πλέον να μπαίνουμε πάλι σε μια περίοδο που οι αποφάσεις της διοίκησης έχουν ποδοσφαιρική λογική.
pirateeeeeee (10-05-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (10-05-24)
ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΥΜΕ, δεν μπορω να το πιστεψω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
pirateeeeeee (10-05-24)
Δε νομίζω να γίνει αλλά μακάρι να του πουν αύριο του θείου να πάρει αποφάσεις για το ποιοί θα παίξουν πόσο με το μυαλό μόνο στον τελικό. Προσωπικά στα αρχιδια μου για το στημένο πρωτάθλημα τους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (10-05-24)
Ρε μαλακες ειδατε τον θανατο που κατεβασε η Αυστρια στη Γιουροβιζιο ? ΩΝΑΣΟΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ποιος τηνε πηδαει αυτηνα να του φιλησω τον πουτσο
Μες στο θέμα ρε Νικόλα άσε τη Γιουροβίζιον για τους αλλόθρησκους να την έχουν πρώτο θέμα χαχα
Paneas (10-05-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (10-05-24)
Εεεμ, έχουμε ξανακάνει clean sheet φέτος στο Κόνφερενς;
(Ακόμα δεν έχουμε πάρει τίποτα - μην το ξεχνάμε: 4 παιχνίδια έμειναν για να περάσουν όλοι οι υπόλοιποι μακράν το πιο εφιαλτικό καλοκαίρι τους από καταβολής του σύγχρονου Ελληνικού κράτους)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ωραία κούπα, το μόνο που με χαλάει ότι είναι σε πράσινη διοργάνωση. Ας είναι, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα την αγκαλιάσω.
![]()
crazyjim (10-05-24), Nikolaos_Kokkinos (10-05-24)
Μετά το μπουκάλι κρασί έχω σεάνς με τα αρχαία πνεύματα του ποδοσφαίρου. Μου λένε δεν γίνεται μετά το 1-6 να φτάσουμε τελικό και να μην το πάρουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άκουσα λίγο τι παίζει με το θέμα των εισιτηρίων, και δεν φαίνεται να έχει διαφορά με όπου κι αν παίζαμε. Εννοώ, μάλλον δεν θα έχουμε περισσότερο κόσμο.
Bookmarks