Τους έχει δώσει 75% κατοχή. Ο μόνος λόγος είναι για να τους πετάξουμε δεύτερο σε κόντρα
Χρειάζεται απλά να μη φάμε 3 γκολ σε 45' για να πάμε τελικό.
Αν τα φάμε ας το πουλήσουμε όπως είναι επιπλωμένο.
Τους έχει δώσει 75% κατοχή. Ο μόνος λόγος είναι για να τους πετάξουμε δεύτερο σε κόντρα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (09-05-24)
Έχω κατεβάσει δυο τζιν σκέτα γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο σε ξύδι εδώ. Μετά το ημίχρονο πάω να κουμπώσω το τρίτο.
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
drizzt (09-05-24)
Για το ίδιο πανό μιλάτε;
Άψογη διαχείρηση μέχρι στιγμής. Ο Παναγιώτης πρόλαβε να κάνει ήδη 2 μαλακίες που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν. Μεγάλη εμφάνιση από Εζέ και Κοντοσία.
Αλλά 45’. Πάμε γερά!!
Ρετσο, Κινι, μην προσπαθείτε να κάνετε το παραπάνω στην άμυνα, σας παρακαλώ πολύ.
Α ο πανεας ειρωνικά το έγραψε; Μη ζητάτε πολλή οξυδέρκεια τέτοια μέρα
Paneas (09-05-24)
Νέο Φάληρο - Νέα Φιλαδέλφεια ένα τσιγάρο* δρόμος
*ημίχρονο
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πάμε ομαδαρα. Δεν έχω λόγια για Ελ καμπι αλλά και κινι που κάνει τεράστιο σπριντ και την τέλεια ασίστ. Η απόκρουση του τζολακη είναι απόκρουση τίτλου.
Το ίδιο και η τελευταία μονομαχία του φορτουνη.
πάω τώρα να πιάσω πάλι τον απινιδωτη
Nikolaos_Kokkinos (09-05-24)
Εγώ το ακούω με αγγλική περιγραφή και τρέφομαι από την απογοήτευσή τους.
chainsaw (09-05-24)
Παροτι παιρνω αντιβιωση παω να βαλω μια ουισκια σε νεροποτηρο δεν αντεχω αλλο τετοιο στρεσαρισμα ουτε στη δουλεια με καταιγιδες , να πανε στο γεροδιααααααααααααααολο ολα , ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
πως εχουμε μαλακιστει τοσο στην αμυνα και ειμαστε και μπροστα ενα μηδεν.Μπραβο ρε ομαδαρα.Μακαρι να πανε ολα καλα και στο 2ο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μην περιμενετε περισσοτερη κατοχη. προφανως η οδηγια ειναι, με το που παιρνουμε την μπαλα αμεσες πασες μπας και κανει κατι ο ποντενσε και ο ελ καμπι. οι υπολοιποι στις θεσεις τους στην αμυνα. μεχρι στιγμης δουλευει, δεν κανουν ευκαιριες.
παιρνανε κατι ξυραφενιες crosses αγγλικες οι πουστηδες ομως , πολυ αγχος
drizzt (09-05-24), Nikolaos_Kokkinos (09-05-24)
Υστέρησε στην τελική πάσα η Βίλα. Με τόση πίεση βλέπω να σκοράρουν, αλλά να βάλουν όσα χρειάζεται δεν το βλέπω. Από την άλλη κι εμείς σε δυο τρεις στιγμές θα βγάζαμε φάση αν οι Φορτούνης και Τσικίνιο έπαιρναν καλύτερη απόφαση.
Bookmarks