Αυτη την θεση την εχει καπαρωσει ο φιλος μου ο Παναγιωτακος, η εν δυναμη μεγαλυτερη σφυριχτρα της Μαγνησιας
Να γραφτείς διαιτητής, ούτε που το σκέφτηκες...
Δεν είσαστε για προκοπή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτη την θεση την εχει καπαρωσει ο φιλος μου ο Παναγιωτακος, η εν δυναμη μεγαλυτερη σφυριχτρα της Μαγνησιας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (01-05-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (01-05-24)
maniak7 (01-05-24)
Ωραιο γηπεδακι, λιγο καταθλιπτικο αλλα ωραιο, Ποδοσφαιρικο.
voskos_7 (01-05-24)
Γενικά, αν έχεις τρεις μέρες να πας κάπου, δεν διαλέγεις το Μπέρμιγχαμ, αν δεν παίζει ο Ολυμπιακός...
Έχουν ζήσει και αυτοί φάσεις που από δοξασμένος σύλλογος, κατάντησαν ασανσέρ, αλλά στην Αγγλία είναι κάτι που το έχουν ζήσει και πιο δημοφιλείς σύλλογοι, οι οποίοι όμως όταν συνέρχονται, δεν είναι Μπράιτον, ή Μπέρνλεϋ...
Nikolaos_Kokkinos (01-05-24)
Εν τω μεταξύ, έχουμε αποκλειστεί και από την Λαμία της Ελλάδας και όχι πολύ μακριά... Να μην θυμηθώ και την επίσκεψη στην κανονική διάρκεια...
kostas1 (02-05-24), Nikolaos_Kokkinos (01-05-24), Paneas (01-05-24)
Παίδες, η "Λαμία" του νησιού, ειναι 3 φορές ανωτερη ομάδα απο εμάς. Πάμε για το θαυμα και ότι γίνει.
Επιτυχία ειναι που φθάσαμε ως εδω.
Πω και η στοιχημαν δίνει 9,65 το διπλό. Μας υποχρέωσαν κι αυτοί.
Πάντως και η Γουεστ Χαμ Αγγλική ομάδα με 500 μύρια μπάτζετ είναι και κάτοχος του κόνφερενς και σε δυο παιχνίδια φέτος στον όμιλο ήρθαμε 2-2,όντας σε πολύ χειρότερη φάση αγωνιστικά.Δεν πάω να συγκρίνω καταστάσεις προφανώς και είναι διαφορετικές συνθήκες και καλύτερη ομάδα η Βίλα,αλλά αν τα βάζαμε κάτω και με τα τότε δεδομένα βάση λογικής έπρεπε να φάμε 3 μέσα-έξω.Μπάλα είναι.Εγώ θέλω να πάει η ομάδα και να κάνει το παιχνίδι της συγκεντρωμένη και χωρίς άγχος και αν χάσει τουλάχιστον να μην έχει κριθεί κάτι απο σήμερα.Σε ένα Καραισκάκη που βράζει έχουν λυγίσει άλλοι και άλλοι.
Υγ:Το στυλάκι του γηπέδου και η χρωματική παλέτα μου θυμίζει μια επίσκεψη-πρόκριση πριν κάποια χρόνια με ένα γλυκό παστελάκι του κοντού.
Το μόνο κοινό που έχουν Αστόν Βίλα, Γουέστ Χαμ και Μπέρνλει, είναι τα χρώματα...
Και οτί θα έχουν φάει και οι τρεις τσαπού απο τον Θρύλο.
2-2 σε συνολικό σκορ, "πούτσα" δεν το λες, εκτός αν είσαι Ηρακλής, ξέρω 'γω...
Στην Μπέρνλεϋ, για να είμαστε και δίκαιοι, τζάμπα ισοπαλία δώσαμε.
Παροτι ειναι θαυμα κ εδω που φτασαμε, θα στεναχωρηθω πολυ αν δεν τα καταφερουμε γιατι ετσι λειτουργουμε ευτυχως η δυστυχως ενστικτωδως ως ανθρωποι, παντα ελπιζουμε και οταν κατακτας κατι, μοιραια περιμενουμε το κατι παραπανω, ενδομυχα κ ας μην το παραδεχομαστε. Παντα κοιταμε ψηλοτερα απο οπου βρισκομαστε . Δεν ειναι θεμα "χαμηλα η μπαλα" Οταν κοιτας χαμηλα θα πας χαμηλα. Οπου κοιτας εκει θας πας, οσοι οδηγειτε μηχανες εδω το ξερετε καλα αυτο.
Ειναι ανηκουστο για Ελληνικη ομαδα το ενδεχομενο μιας τετοιας διακρισης και ποιος ξερει ποτε / αν θα ζουμε οταν/ αν ξαναεμφανιστει τετοια ευκαιρεια. Παρολα αυτα, η ιστορια εγραψε εστω κ ετσι οτι ειμαστε runners up και παιζουμε ημιτελικο. Επισης μοναδικη ευκαιρεια που ο επαναληπτικος ειναι εντος.
Πρεπει να μπουμε μεσα και να ΠΕΘΑΝΟΥΝ στο τρεξιμο, δεν υπαρχει αυριο, το πρωταθλημα εχει τελειωσει, ακομα και να μπορουσαμε να κανουμε το 3 στα 3 (που δεν μπορουμε) δεν προκειται να μας αφησουν ΠΟΤΕ να το κανουμε, δεν θα το καναμε ουτε καν στις εποχες της παντοδυναμιας μας με τοσα ντερμπυ σερι .
Τωρα ειναι η ευκαιρεια να ψοφησουμε κ οτι γινει, κ ας τελειωσουν τα 3 παιχνιδια στην Ελλαδα με τις ρεζερβες χεστηκαμε.
To "Quenn Anne's Revenge" κατεπλευσε στο στενο κουφαλες κ ερχομαστε.
Έχουμε αντιμετωπισει πολύ καλές ομάδες φέτος στο κονφερενς, αλλά τώρα κληρωνόμαστε πρώτη φορά με μεγάλο όνομα. Λόγω πρωταθλήματος βέβαια και όχι ευρωπαϊκής ιστορίας.
Ας ελπίσουμε να γίνει άλλη μια υπέρβαση. Αν πιστέψουμε στους οιωνούς και σε όλα αυτά, είναι σαν να έχει συνωμοτησει το σύμπαν ώστε να γράψει φέτος ιστορία η ομάδα. Όλη αυτή η αλλαγή με τον μεντιλιμπαρ, η θρυλική ανατροπή με την Μακαμπι, η επιτυχία των μικρών στο youth league, η αλλαγή τερματοφύλακα από το πουθενα. Ακόμα και το γεγονός ότι πέρασε από την ομάδα ο Καρναβάλ και έφερε αυτούς τους παίκτες που έφερε το Γενάρη.
Προσωπικά θεωρω ότι σήμερα μας φτάνει και μια ήττα με 1 γκολ διαφορά. Όσο να'ναι παίζουμε σε αγγλικό γήπεδο. Αρκει να μας δωθουν ρεαλιστικές πιθανότητες για τη ρεβάνς.
Nikolaos_Kokkinos (02-05-24)
Bookmarks