Για όσους μπορεί να ρωτήσουν, όπως εγώ, καλή ώρα πριν ψάξω, ο Κουτσίδης έχει πρόβλημα και για αυτό έχουμε άλλον από την Κ19...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (01-05-24), panahs7 (01-05-24)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πωωω..απιστευτο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τέτοιες εικόνες είχαμε να δούμε από το 2010. Ευτυχώς υπάρχει και το Κόνφερενς πλέον.
Το περίεργο πέρα από την ύπαρξη ελληνικής και βελγικής ομάδας, είναι ότι υπάρχουν 2 γαλλικές και μόνο μια ισπανική. Οι αγγλικές δεν τραβάνε γενικά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Κατακόρυφη πτώση των μεγάλων ονομάτων από την μια και υπερβολικη προσήλωση στην Πρέμιερ από την άλλη
Αν εξαιρέσεις Ρεάλ και Μπάγερν, πρέπει να έχουμε περισσότερα πρωταθλήματα από όσα οι άλλοι 9 μαζί.
maniak7 (01-05-24), Nikolaos_Kokkinos (01-05-24)
Ετσι ειναι, τους γαμαμε .
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (01-05-24)
Η Οικογενεια Μητσοτακη εύχεται καλή επιτυχία στην Άστον Βίλα.
Nikolaos_Kokkinos (01-05-24)
Aστον Βιλα και Πιαστον Πουτσερ
chainsaw (01-05-24)
Η Βίλα είναι η Λαμία του Νησιού. Ούτε ως όνομα, ούτε ως ποδοσφαιρική ιστορία τρομάζει. Καλή ομάδα, αλλά τίποτα περισσότερο. Εμείς ως σύλλογος γενικά έχουμε 10 φορές το μέγεθος των Άγγλων. Καθαρά ποδοσφαιρικά, δεν έχουμε τα αστέρια και τη χρηματιστηριακή της αξία, αλλά μιλάμε για κάτι που περιμένουμε 100 χρόνια και πρέπει να μασήσουμε σίδερα. Χωρίς άγχος και φόβο, με πίστη και συγκέντρωση στον στόχο του τελικού. Αν βρεθούμε σε αυτόν, το τρόπαιο θα γίνει δικό μας.
chainsaw (01-05-24)
και κατι που προσεξα κατι σε μια απλη αναζητηση στο google, ξερετε απο αυτες που τα αποτελεσματα μενουν για παντα:
"Olympiacos football team is the most successful club in Greek football history, and the only Greek club to have been crowned European Champions by winning UEFA Youth League in 2024. Having won 47 League titles, 28 Cups and 4 Super Cups, all records."
Tασουλη στον ΠΑΤΟ σου
chainsaw (01-05-24)
Προσγειωθείτε λίγο γιατί θα αρπάξουμε κάνα τάλιρο και μετά οι ίδιοι θα λέτε για αποτυχίες. Είναι η δυσκολότερη ομάδα που έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια μετά την Άρσεναλ και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες.
Η Λαμία έχει κύπελλο πρωταθλητριών - οι παίκτες της Λαμίας δεν περνάνε ούτε για διακοπές από τον Πειραιά...
Όπως έχουμε ιστορία, πρέπει να σεβόμαστε των υπολοίπων, ξέχωρα ότι είμαστε πολύ μικρό χωριό για να θεωρήσουμε κάποιον από τέτοιο πρωτάθλημα του χεριού μας.
Ειναι πολυ αργα να κανουμε πισω τωρα, ολα τα νοπανα μας περιμενουν στη γωνια για να πουνε τις μαλακιες τους. Τωρα εχει ΜΟΝΟ μπροστα. Ναι δυστυχως all take-offs are optional , Landings are mandatory, θα μας κανουν φυλλο κ φτερο οι εγγλεζοι στο πανω κατω τι να κανουμε ομως θα παλεψουμε.
Ας πιστεψουμε στην τρελα του βασκου, μηπως εχει σκεφτει κατι.
Paneas (01-05-24)
Και ο Πανιώνιος ιδρύθηκε πριν την απελευθέρωση της Μακεδονίας, αλλά είναι κάτω και από τον Καμπανιακό...
Όλο το νόημα είναι ότι Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς και Ισπανούς που είναι τέτοια εποχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν τους έχουμε σίγουρα και για να προκύψει κάτι, πρέπει να συμπέσουν πολλά καλά δικά μας με αρκετά μέτρια δικά τους. Το μόνο που μας κρατάει στη ζωή είναι η αμφίβολη διάθεσή τους να σκοτωθούν τώρα αν χρειαστεί να δώσουν το κάτι παραπάνω, με τον κίνδυνο να μην είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της επόμενης υποχρέωσής τους εντός των συνόρων, που τα παιχνίδια είναι πολύ πιο αμφίρροπα...
chainsaw (01-05-24)
Εντωμεταξυ ουσιαστικα το πρωκταθλημα παλι ο ρουλης μας το εκοψε σχεδον κ φετος, κ εμεις μιλαμε αν εχουμε τn Villa η οχι
matrix - reloaded
Το πως φτασαμε μεχρι εδω προκαλει μια απορια
Ώστις τον Ήλιον εγχειρεί θεάσθαι, την όψιν αφαιρείται...
Αυτό έχουμε πάθει εφέτος και όχι μία φορά.
Bookmarks