Μου αρέσει το όνομα του διαιτητή αν και ταιριάζει σε ζωγράφο, οπότε προβλέπω 2-2.
ο Ιταλος Γκουιντα θα σφυριξει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μου αρέσει το όνομα του διαιτητή αν και ταιριάζει σε ζωγράφο, οπότε προβλέπω 2-2.
Nikolaos_Kokkinos (30-04-24)
Eμενα μου θυμιζει τον αλλοτε μπομπερ της εθνικης Ισπανιας Ντάνι Γκουιθα ο οποιος ειχε βγαλει ματια σε ενα μουντιαλ και μετα κοροιδευε κοσμο περνωντας μεγαλα συμβολαια σε συλλογους
Μη θυμίζει στα παιδιά μας μόνο ό,τι σε εμάς ο Παλοτάι, ή στους millenials ο Μέρκ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SOAD37 (30-04-24)
Αφου δεν βρεθηκε ενας αγιος ανθρωπος να του σπασει και τα δυο γονατα αυτου του καριολοπουστα τοτε, δεν ελπιζω σε τιποτα , μιλαμε για αυτο το μουνι της λΑΣΠΗΣ, αυτο το πουσταριο απο τη γερμανια που αφησε τον ρ.καρλος να αποκρουει τις μπαλες με τα χερια αντι να τον αποβαλει, αυτο το αρχιδι το ελλεινο και το βοηθο του επρεπε να ταους βουτηξουνε τα κεφαλια μεσα σε δημοσιες τουαλετες να τους βαλουνε να τις γλυψουνε τα μουνοπανα μεχρι να γυαλιζουν
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-04-24), Josimar (30-04-24), maniak7 (30-04-24), SOAD37 (30-04-24)
Μπες εσύ στο Μπερναμπέου να σφυρίξεις και δώσ' το, αφού θα το δεις...
(Μην χαλάτε την ψυχή σας για τα θέατρα)
Δυστυχως ενας τελικος με Αγγλικη και Ιταλικη ομαδα θα ειναι πολυ πιο εμπορικος απο ο,τι ενας τελικος με Ελληνικη και Βελγικη ομαδα. Μας σωζει βεβαια το γεγονος οτι αν περασουμε εμεις, θα γεμισει το γηπεδο στον τελικο.
Δεν είσαι άκυρος, αλλά λίγο στον πούτσο τους το πολύ εμπορικό στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μην σου πω ότι ένας... Βελγο-Ελληνικός τελικός θα είναι κίνητρο και για τις μικρές που συμμετέχουν στο θεσμό και τον κόσμο των μικρών, θα δώσουν άλλο ενδιαφέρον σε μία έτσι κι αλλιώς περίεργη διοργάνωση, η οποία δεν θα είναι και τόσο γκετοποιημένη όσο είναι ήδη το C.L. και το S.L.
maniak7 (30-04-24), Nikolaos_Kokkinos (30-04-24)
Ενας γαμιολης βαζελος μου ειπε σημερα για μιλκο καπ...τολμησε να μου πει αυτο το πραγμα μετα τα ρεζιλικια τους... δεν καταλαβαινετε τι πουστριλικι του εριξα, ρε οι τυποι τους αξιζει αλαφουζος για ακομα 15 χρονια και ανυπαρξια δεν λυπαμαι κανενα.. στα δε τσοντοσαιτ bwin Κλπ στη μπουτσα τους οτι ελληνικη ομαδα ειναι σε ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ διοργανωσης, το μονο που τους ενδιαφερει σαν ΠΡΩΤΗ ειδηση ειναι τι ανεβασε ο βρωμερος σαπιοδοντης-πουστης και πρεζακιας
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-04-24)
Ο βάζελος το είπε δεύτερος: Ο Καραπαπάς το είπε πρώτος... Μην τα ξεχνάμε αυτά.
Σε αυτό, το ξέρουμε όλοι μας ότι έχουν δίκιο όμως, όχι για τον λόγο που ισχυρίζονται αυτοί. Μόνο εμείς θέλουμε με μπάτζετ Σρι Λάνκα, ανύπαρκτη ποδοσφαιρική σχολή να πάμε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ... Δεν μας έκανε τίποτα παρακάτω... Μην το ξεχνάμε, γιατί θα είμαστε αγνώμονες και της τύχης που έχουμε τώρα και θα μας το ξεπληρώσει.
δεν το ξεχναμε ρε παιδι μου, απλα σχολιαζουμε τα καθικια αυτα, κ βασικα εγω τα εχω με τα μιντια που το εχουν πεμπτο-εκτη ειδηση μονιμα κατω απο τι ειπε ο καθε πρεζακιας στα στορυ του, ποιος ασχετος με εμας προπονητης εκλιεσε που σε καποια ιταλια η γαλλια, ποτε πεντρευτηκε ο γεντβαι, ρε αντε γαμηθειτε ρε αρχιδια
Γενικότερα και όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, αν και από εκεί ξεκινάνε και επεκτείνονται στα σοβαρά, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες παγίδες και να δείχνουμε και στον συνάνθρωπο το δρόμο. Πρέπι να πηγαίνουμε την συζήτηση εκεί που πρέπει και να μην αισθανόμαστε καμία βαθύτερη ανάγκη να υπερασπιζόμαστε κάθε τυχαίο που έχει βρεθεί με το σήμα της ομάδας να λέει ό,τι του κατεβεί και να μας πουλάει τρέλα.
Έχουν φτάσει σε σημείο να σας λένε "γεγονότα" στα οποία μάλιστα έχετε οι ίδιοι δει τα αντίθετα και πιστεύετε αυτά που διαβάζετε και όχι αυτά που είδατε.
Nikolaos_Kokkinos (30-04-24)
Ενταξει, ισως εχω λιγα νευρα σημερα..
τελοσπαντων, λεω να βαλω να δω ενα καινουργιο εργο μπας κ ηρεμησω, στο νετφλιξ, το: "Ρε Πες τους να πανε να Γαμηθουνε"
Στα αρχίδια σου - πες τα σε εμένα, να δίνεις πάσες μπας και σώσουμε κανέναν άλλον που μας διαβάζει...
Ο λόγος για τον οποίον είμαστε οπαδοί μεγάλης ομάδας, ΑΝ θέλουμε να λεγόμαστε τέτοιοι, είναι γιατί πρέπει να ζούμε και να παίζουμε για τον εαυτό μας, για ό,τι και αν είναι αυτό. Δεν μας αφορά τί λένε οι άλλοι και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο ασχολείστε με ό,τι λέγεται και ό,τι γράφεται από τους υπόλοιπους για κάτι που αφορά μόνο εμάς... Και πάτε και τα μεταφέρετε εδώ, μάλιστα...
chainsaw (01-05-24)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-04-24), Paneas (30-04-24)
Bookmarks