Γκολαρα
Ο Μασουραρος σημερα θα το ειχε στειλει πασα στα χερια του τερματοφυλακα αυτο, ευτυχως που δεν ηταν στη φαση
Μπράβο ρε Κοντένσε!
Γκολαρα
Ο Μασουραρος σημερα θα το ειχε στειλει πασα στα χερια του τερματοφυλακα αυτο, ευτυχως που δεν ηταν στη φαση
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τι σας ελεγα???
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πανεα, προσεχε τις μπεκατσες του μασουρα μη σε βρει καμμια εκει που καθεσαι
Πρώτη φορά που μια ομάδα τρώει σχεδόν 30 γκολ στη διαδικασία των playoffs. Βάλτε μέσα όλα τα μπουρδέλα να καθορίζουν πρωταθλητή, μπράβο.
Είναι πολύ πεσμένος ο Μασουρας.. Ούτε τα απλά δεν κάνει!
Οσο ανεβαίνει η ομάδα τόσο λιγότερο φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει!
Τι παιχταρας ειναι ο Τσικινιο ρε μλκες, ειναι χαδι στα ματια μας ο τυπος...
Ελπιζω να τον κρατησουμε ε?
Nikolaos_Kokkinos (28-04-24)
Ωπ το φαγαμε,, ανενοχλητος, βολτα εκανε, απογευμα ντροπης
Για τον Μασούρα μπορούμε να συζητάμε για μέρες, αλλά όχι και για πολλές, γιατί όλοι ξέρουν ότι αυτές που του μένουν είναι μετρημένες και το κακό είναι ότι μας το δείχνει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (28-04-24)
Ωραία τρομπάρουμε τώρα να το κάνουμε ροντέο. Ξυπνήστε ρε μαλάκες!
Τι λετε? Προλαβαινει να τα γαμησει ολα η μαγικη μας αμυνα?
Το έχουν παρατήσει το ματς, το μυαλό τους φτερουγίζει ήδη στο Μπέρμιγχαμ. Θα φάμε 2ο και θα τρέχουμε.
Κ ο κοσμοτες κολλαει σαν πουτανα δεν μπορω να δω ματς
Τι γκρινιάρηδες είστε εσείς ρε. Απαπαπαπα
Ο Αλεξανδρόπουλος μάλλον έβαλε το τελευταίο του γκολ με τον Ολυμπιακό, ο Μασούρας ακόμα το ψάχνει.....
Δεν νομίζω να φύγει ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά από την άλλη, δεν περίμενα να φύγει ο Φαλ, επομένως, η διαίσθηση μου, θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με 4,5 χαρτιά δεν τον βλέπω. Και ούτε ο Μεντιλιμπαρ τον βλέπει εδώ που τα λέμε.
Bookmarks