ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-24)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-24)
Στεναχωρήθηκα δεν θα το κρύψω. Καλά αυτοί που μιλάνε για μεντιλιμπαρ είναι ή καθυστερημένοι ή τρολλ. Τι να κάνουμε ρε παιδιά υπάρχει και κόσμος με χαμηλό νοητικό. Γιατί δεν τους παίρνει κάποιος το γαμωκινητο απ τα χέρια είναι άλλο θέμα.
Είπαμε ότι αν βγει πάνω από 4ος, είναι επιτυχία: Παραμένουμε ως έχουμε...
Απόλυση μόνο ο Κούγιας που κάνει τα παιχνίδια - ροντέο χωρίς λόγο και πάρε στον προπονητή 4-5 παίκτες να έχει εναλλακτικές (οι δύο τουλάχιστον για βασικοί) και όλα θα πάνε καλύτερα...
Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε ψηλότερο τέμπο, σε πιο τακτική βάση, γιατί είναι απαράδεκτο να βγαίνεις 5 φορές με παίκτη παραπάνω και να μην τελειώνει φάση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και τώρα που το ξανασκέφτηκα και επειδή γνωρίζω από πιτσιρικά στο σχολείο τον θεατρίνο τον Κούγια και πάνω - κάτω πως δουλεύει το αρρωστημένο και διαβολικό μυαλό του, πιθανόν να το έκανε επίτηδες, για να ξεσηκώσει τους Αρειανούς να κόψουν τον δρόμο του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα και να το πάρουν πιο εύκολα τα Χανούμια, ταυτοχρόνως δε να έχει και επί πλέον έκτακτα έσοδα από τυχόντα δικαστήρια που μπορεί να γίνουν με τον Άρη. Ο Κούγιας από μικρός είναι φανατικός Αεκτζής και για τα χανούμια σκότωνε άνθρωπο. Μεγαλομανής και φιλοχρήματος ων, στον Θρύλο ήλθε αποκλειστικά και μόνο για τα λεφτά και την ισχύ του Μαρινάκη και όχι επειδή συμπαθεί την ομάδα μας. Τον θυμούμαι από την δεκαετία του 60 πως μισούσε θανάσιμα τον Ολυμπιακό. Δύο φανατικοί Αεκτζήδες πέρασαν από το σχολείο μας τις δεκαετίες του 50 και 60 και οι δύο νομικοί. Ο Γιάννης Μαμουζέλος, που εργάστηκε στο αθλητικό της ΕΡΤ και ο Αλέξης Κούγιας.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
voskos_7 (25-04-24)
Και το 2010, το ίδιο ήταν, άσχετα και αν από το πέρασμα του στην Αγιά, μας έχουν μείνει ακόμα και οι πάγκοι και τα δοκάρια από το γήπεδο της Αγυιάς και ο Πινακάς με τον Καρανίκα από το Μαντριγάλ...
Protassov (25-04-24)
Καλό πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς γκολ, δυστυχώς δεν κάναμε σχεδόν τίποτα μετά την άμεση ισοφάριση και αυτό είναι το στενάχωρο.
Αυτό περισσότερο οφείλεται στο ότι δεν έχουμε δυνάμεις να βγάλουμε παιχνίδι σε τέτοιο ρυθμό.
Εν τω μεταξύ την μαλακια που έκανε ο ντοη αν την είχε κάνει ο ρετσος θα είχαμε την μεγάλη Πέμπτη μια εβδομάδα νωρίτερα
ο Ρετσος κ ο Ντοη εινια σαν τον Ντουζο κ το Μιχαλοπουλο στο Ροζ Γατο, μονιμως αυτοι οι 2 ειναι μπλεγμενοι στις μαλακιες, ποτε ο ενας, ποτε ο αλλος , αναλογα τη σκηνη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μιά χαρά ρυθμό είχε, δεν είμαστε η Σίτι και ο Ρούλης η Αρσεναλ. Το τρέξαμε το παιχνίδι, αλλά για έναν λόγο κρατήσαμε τον Ιμπόρα που δεν δίνει τρεξίματα μέσα και έβγαζε μάτι ότι ακόμα και οι πιο απλές πάσες των περισσότερων στο τέλος ήταν για τον πούτσο...
Bookmarks