Μεθυσμενη πολιτεια,γεματο θα ειναι το γηπεδο,επιβαλλεται να γινει η αποθέωση των πορθητών της Πολης και αμα πεσει και κανα ψωλιδι στον ζμπαογκ(το πιθανοτερο) ακομα καλυτερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε μην ανοίγετε θέματα, αφήστε τον flessanto. Πάει τον ήπιαμε.
Εκτός αποστολής Κάρμο, Φορτούνης, Ροντινέι!
![]()
Για κηδεία πάμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Oberon (20-04-24)
Λογική αποστολή, πιστεύω πως οι Ορτέγκα-Ελ Καμπί θα μείνουν στον πάγκο αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα κάνει στο κέντρο, που μόνο τον Όρτα έχω σίγουρο.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-04-24)
giovanni#10 (21-04-24)
Που πας ρε με Κίνι δεξί μπακ...
Εν τω μεταξύ ρε μλκς γιατί έξω και καρμο και φορτουνης και Ροντινει; έχουν κάρτες;
Paneas (21-04-24)
Εγώ τη μόνη απαίτηση που έχω είναι να παίξει ο Ρίτσαρντς αριστερό μπακ. Στους υπόλοιπους είμαι κομπλέ.
Faithful (21-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-04-24), Nikolaos_Kokkinos (21-04-24), Paneas (21-04-24)
Μάλλον θα ικανοποιηθείς, υποψιάζομαι...
Για να τους φάει επειγόντως από την αποστολή, μυρίζει μυικός τραυματισμός ενόψει...
Πόσο γαμάει να νικήσουμε και άνετα αύριο και να πει ο θείος στην συνέντευξη ότι κρατήσαμε παίκτες για τον Άρη;;;
Αποψε λογικα παιζουμε το τελευταιο μας χαρτι για το πρωταθλημα. Με νικη πλησιαζουμε και εχουμε μετα λαμια και αρη οποτε θα μπορουμε, αν ολα πανε καλα στα 2 συγκεκριμενα παιχνιδια, να ειμαστε σε αποσταση αναπνοης και μετα να τα παιξουμε ολα για ολα στα τελευταια ντερμπι. Δυσκολο να γινει προβλεψη για αποψε, παιχνιδι με πολλες ιδιαιτεροτητες, εχουμε εμπιστοσυνη στην ομαδα και ελπιζουμε για το καλυτερο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Εμπιστοσύνη στον θείο. Το χει κερδίσει με το σπαθί του.
Bookmarks