Καλά - θα σε δω μετά και εσένα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποιος ΜΠΑΟΚ, ωρέ Έλληνες; Υπάρχει τέτοια ομάδα και δεν το ξέρω; Τεσσάρα απόψε και πάμε για τον επόμενο.
Yolo 11άδα, τελικό σκορ 4-1.
Paneas (21-04-24)
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αυτό το Ιμπόρα-Ναβάρο με τρομάζει....
Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ δεδομένο πως θα νικήσουμε μετά την υπερπροσπάθεια της Πόλης αλλά χαλάλι για αυτά που μας έχει προσφέρει η ομάδα έως τώρα στην Ευρώπη...
Τι πρέπει να κάνει ο μεντιλίμπαρ για να μην γκρινιάζετε ρε πουσταράδες;
οτι πιο yolo εχω δει σε ενδεκαδα ισως λειπει ο καρναβαλιο για να συμπληρωθει ο exodia![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σας θέλω ήρεμους, ετοιμόλογους, εύστροφους και πολιτισμένους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλησπερα, δυσκολο ματς δεν προσφερετε για εκτιμησεις, δεν προσεφερα κατι καινουργιο στο τραπεζι το ξερω , σπλα το χω σε κακο να μην πω τπτ πριν ξεκινησει
Ο μονος που με αγχωνει ειναι ο Ναβαρο, πληρης ανυπαρξια θα ειναι σαν να παιζουμε με 10, κατα ταλλα παμε γερα ρε, δε φοβομαστε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Υποθετικά είναι δύσκολο ματς αλλά πιστευω θα το καθαρίσουμε.
Αλλα δε γαμιε..ται είμαστε ακόμα ζαλισμένοι από την Πέμπτη.
Εδω παίζουν στην ίδια 11αδα Ιμπορα και Ρέτσος. Δεν φοβάμαι τίποτα!!
Τι σφυρίζει ο πουτάνας γιος που έφεραν πάλι;
chainsaw (21-04-24)
τι χειρουργο φερανε παλι ρε σεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Να παίζεις εκτός και να σε σφυρίζει ο ρέφερι έτσι. Τι άλλο θες;
chainsaw (21-04-24)
τον αφησε 5 λεπτα να πλασαρει κιολας να βαλει το γκολ.χαχαχα
—John Lennon
Τι σφυριξε ρε το αρχιδι στο 8ο λεπτο; Τωρα το ειδα. Με το κλεψιμο βγαιναμε 4 με 2.
τι πηγε να κανει ο ναβαρο αχαχαχα
—John Lennon
Δε γλιτωνει ο Παοκ. Τους εχουμε καταπιει
Bookmarks