drizzt (16-04-24)
Με το πολύ καλό αποτέλεσμα της Νίκης στις αποσκευές του ταξιδεύει η ομαδάρα μας στην Πόλη.
Η πρώτη άλωση είναι σίγουρη με την δεύτερη να μας περιμένει στις 29 Μαΐου στην Αγιά Σοφιά.
Πρόβλεψη: θα προηγηθούν αλλά θα κερδίσουμε 1- 3
υ.γ.: Τζεκο μπινε πουτανας γιε
drizzt (16-04-24)
Paneas (16-04-24)
Καλά αν προηγηθούν και δεν πολύ γραφω εδώ παίζει να έχω πάθει κανα ανεύρυσμα να ξερετε. Δεν θέλω στεφάνια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (16-04-24)
Αμάν καιρό είχα να δω άνοιγμα ποστ για αγώνα με αισιόδοξο μήνυμα.Μήπως για αυτό πήγαινε κάπως καλά το πράγμα;Για να εξισοροππήσω κάπως την κατάσταση θα πω,1-0 στο 8' απο μαλακία του Τζολάκη,ένα γήπεδο κατηφόρα και βαριά ήττα 4-1 όπως τότε με την Μπεσίκτας.
Μην είσαι κότα - δώσε και ποιός θα αποβληθεί...
Μου βάζεις δύσκολα.Λείπει ο συνήθης ύποπτος.Θα δώσω Ορτέγκα στο 63'.
Παντως σιγουρα θα παρει κιτρινη ο κοντος, παιχτε τα σπιτια σας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ δίνω Ντόη για αποβολή.
Αλλο γιδι απο εκει, οπου βρει κουτουλαει, ρε τι τραβαμε 2 χρονια τωρα κ δεν το μαρτυραμε, αν βαλουμε αυτον , τον Αλεξανδροπουλο και τον Ρετσο, φτιαχνουμε μια μικρη στανη με ενα βετουλι, ενα ζυγουρι και ενα αιγαγρο
Τα λεω καλα ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πότε πέτυχε σκορ ο Φλεσαντος;
Μία φορά που ήταν καλεσμένοι σε ένα γάμο από το σόι του κουμπάρου αυτός και της νύφης το σκορ...
Αμαν βγηκαν τα απλυτα στη φορα
Ο Φλέσσας είχε ανοίξει τα ντόρτια που είχαμε φάει απ τη Μακάμπι;
κανονικα αυτους τους επιφοβους αγωνες πρεπει να τους ανοιγει ο Β' Οπλαρχηγος ο Drizzt που ειναι κ γουρλης
drizzt (16-04-24)
Παιδιά να οργανωθούμε λίγο...
επαγγελματικό 2-0 ή 3-1 και μας έφταιγε ο διαιτητής, η τύχη, ο άνεμος κλπ. το βλέπω, γιατί έχουμε να πάμε και στα νησιά σε λίγο καιρό
μαγική εικόνα ο πρώτος αγώνας
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
2-0 στο α' ημιχρονο. Στη συνεχεια, 2-1 με κααμπι, κ εκει που ολα δειχνουν παραταση, γλυκια σεντρα του Ροντινει απο δεξια , στραβοκλωτσια του Σουτζουκ λουκουμ πως τον λενε αυτον με τα μακρια μαλλια, Γιοβετις καραμπολα, η μπαλα στον μασουρα, μικρο πλαγιο βημα και ΜΠΑΜ 2-2 στ 94'
και τεζα ο καμπουρης
Γκεγκε?
Τσοκ Μερσυ
Χαμπερλερ
Μουσταφα κεμαλ ατατουρκ , γιοκ.
Bookmarks