Καλά Νταξει
Καλά Νταξει
panahs7 (18-04-24)
Πολύ τον πάω τον κόουτς. Διάβασε το σχόλιο μου και επηρεάστηκε.
Ετοιμάστε χάπια. Είτε θα μας διασύρουν, είτε θα τους διασύρουμε. Όπως και να 'χει τα χάπια θα τα χρειαστούμε!
![]()
Ποιος θα μαρκάρει ρε πούστη μου είναι και νταμάρια οι άλλοι.
ρισκαρουμε πολυ να μην εχουμε 3 στο κεντρο.Μακαρι να μας βγει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (18-04-24), SOAD37 (18-04-24)
Παλια λεγαμε "φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες" για πλακα, αυτος ομως το εννοει ρε μαλακες..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
0-2 στο ημίχρονο, την έχω σπουδάσει την Φενέρ. Η άμυνα τους είναι για τα πανηγύρια. Θυμηθείτε με, αλλιώς θα το επαναφέρω.
Aν καταφέρουμε να πάμε στα ημιτελικά με όσα βάλουμε, όσα φάμε θα μιλάμε για το απόλυτο plot twist. Όχι ότι δεν τον εχουμε ζήσει μέχρι τώρα βεβαια
Όταν παίζεις επιθετικά τραβάς τις γραμμές του αντιπάλου πιο πίσω. Πρέπει να πάρουμε μέτρα γιατί οι τύποι δεν μπορούν να αλλάξουν μια πάσα στην άμυνα και θα το εκμεταλλευτούμε ξανά.
Αφήνω αυτό εδώ.
![]()
estai (18-04-24)
Ειναι υποψιασμενοι ομως, εχει χαθει το element of surprise, αν παμε να κανουμε τα ιδια θα μας χτυπησουν στην κοντρα ασχημα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ακόμα δεν έχει αρχίσει το ματς και έχω ανεβάσει παλμό. Κανα λεξοτανιλάκι θα το κούμπωνα αν υπήρχε.
Εγώ έχω να καπνίσω 5 χρόνια και μου ήρθε πάλι στο κεφάλι.
Γαμήδια, άντε να ξεκινήσει.
Είναι η μοναδική φορά που αγοράζω παράταση και πέναλτι. Δε γαμιέται, ας πεθάνουμε.![]()
Αφου τα καναμε σκατα στο προηγουμενο στο τελος, τρογωντας τα γνωστα "γαυρικα" γκολ στα καπακια τονα πισω απο το αλλο, τωρα ηθελε την ικανοτητα να σβησουμε το παιχνιδι, να αμυνθουμε , να ριξουμε το τεμπο και να χτυπησουμε εμεις στην αντεπιθεση αφου αυτοι ειναι αναγκασμενοι να ανοιχτουν. Δυστυχως δεν εχουμε καμμια απο τιε 3 αυτες ικανοτητες κ ο Μεντι το ξερει κ ετσι ειναι αναγκασμενος να επιτεθει παλι κ ο θεος βοηθος..
Ε αφού δε μπορούμε να παίξουμε άμυνα παμε να παίξουμε επίθεση για να βάλουμε πάλι περισσότερα από αυτούς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks