Ο Μπεν Στίλερ γαμω τα γέλια
Απ' τους καλύτερους ορισμούς που θα μπορούσαμε να έχουμε.O Γερμανός Τομπίας Στίλερ διαιτητής στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ
Ο γνωστός μας Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, στα προημιτελικά του Europa Conference League. Ο 42χρονος Γερμανός ρέφερι, ο οποίος είναι κατηγορίας Elite, έχει σφυρίξει αρκετούς αγώνες ελληνικών ομάδων. Πρόσφατα ήταν διαιτητής τόσο στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τους Βέλγους, όσο και το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 (7/4/24) για τα playoffs.
Ο Στίλερ είχε διευθύνει και το ντέρμπι «δικεφάλων» στα περσινά playoffs, όπου η Ένωση είχε θριαμβεύσει με 4-0 επί των ασπρόμαυρων στην Opap Arena. Παράλληλα, ήταν διαιτητής στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19). Επίσης τη φετινή σεζόν είχε διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο Βέλγιο. Ο Στίλερ θα έχει βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς και 4ος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.
Ο Μπεν Στίλερ γαμω τα γέλια
Γαμιέται η ΑΕΚ και η Τουρκία.
Πρόκριση και μετά οι παίκτες μας να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στην κερκίδα των φανατικών της Φενέρ. Έτσι γουστάρω.
Εμπιστεύομαι Αντώνη για το άνοιγμα του θέματος έχει φέρει καλά αποτελέσματα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πιστεύω είς έναν κοντοπούτανο Θεό, ποιητή σακούλων για εμετό, ορατών και αοράτων.
Κι εις έναν Τουρκοφάγο Ακαρνάνα, πορθητή της Πόλης.
Α Μ Η Ν
παρα πολυ δυσκολο ματς.Και με 3-0 να πηγαιναμε ανετα θα μπορουσε να ηταν 2-0 ημιχρονο,τωρα με το 3-2 ακομα χειροτερα.Πιστευω για να περασουμε θα χρειαστουμε 1-2 γκολ.Μακαρι να πανε ολα καλα αλλα ισως το ευρωπαικο ταξιδι να ολοκληρωνεται αυριο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλά, από εμένα μην περιμένετε... Με την αισιοδοξία δεν είχα και ποτέ σχέσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία έφτασε. Σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο για να τα βάψουμε μαύρα, είναι όμως από τα ελάχιστα που μας δίνονται στο ποδόσφαιρο. Στα υπόλοιπα τον έχουμε πάει τον δρόμο μέχρι τέλος, αυτό έμεινε για να ολοκληρώσει ιστορικά έναν απ' τους μεγαλύτερους συλλόγους στον πλανήτη, λίγο πριν τα 100 του χρόνια. Δώστε και την ψυχή σας για να το καταφέρετε και ότι γίνει. Τα δικά σας ονόματα θα γράψει η ιστορία.
Κι εγώ θα ζω μ' ένα όνειρο τρελό...
νομιζω οτι πολλοι απο εμας, μπορει και οι περισσοτεροι, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, δεν εχουν πολυκαταλαβει σε τι σημειο εχουμε φτασει...Εγω πχ οσο θυμαμαι τον εαυτο μου κι ολα αυτα τα χρονια που παρακολουθω την ομαδα μας ουτε μεχρι τους "8" δεν ειχαμε περασει και τωρα διεκδικουμε μια θεση στην 4αδα...Πραγματικα απιστευτα πραγματα..Νομιζω οτι το νερο εχει μπει για τα καλα στ'αυλακι..Ο δακποπτης γυρισε με την μακαμπι, τωρα σειρα θα εχει η δυσμοιρη η τουρκαλα η φενερ..Και μετα ποιος ξερει η λιλ; η αστον βιλα;;
Ολα καλα θα πανε μωρε..!!!
Τα λεμε το βραδακι...αργα...οταν θα'χουμε πια προκριθει!!!!
VAMOS!!!
Νομίζω αντίθετα με ότι λένε οι αρδ σήμερα ο θείος θα πάει με την αγαπημένη τριάδα Εσε/Τσικινιο/Ορτα και ο Γιοβε θα χρησιμοποιηθεί αλλαγή.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ετσι θελω να πιστευω και εγω. Δωσαμε πολλους χωρους στο πρωτο ματς στην αρχη. Μας βγηκε το ρισκο, σκοραραμε πρωτοι, αλλα δεν υπαρχει λογος να παιζουμε με την τυχη μας. Μπορουμε να βρουμε γκολ και με περισσοτερη υπομονη.
Αλλωστε τωρα υπαρχει και ο Ποντενσε. Αλλη πιεση ασκει στους αμυντικους αυτος και αλλη ο Γιοβε. Οσο κι αν το παλεψε.
Δεν σας έχει πιάσει η φλυαρία... τόσο άνετοι είσαστε;
Σας θέλω λιτούς, ετοιμόλογους και εύστροφους, όπως δεν είδα αν ήσασταν και την προηγούμενη, φορά, ή είδα και δεν θυμάμαι τί είδα.
Χεσμένος είμαι εγώ όχι άνετος
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-04-24), panahs7 (18-04-24), voskos_7 (18-04-24)
Eγώ προτιμώ να παίξει με Γιόβετιτς, Καμπί. Ο Γιόβετιτς δείχνει ωραία πραγματάκια στο γήπεδο τον τελευταίο μήνα και η άμυνα τους όταν τους πιέζεις ψηλά είναι για τα πανηγύρια.
Πιστεύω το κατάλαβε και ο κόουτς και θα με ακούσει.
Συνήθως οι χεσμένοι παίζουν καλά πάντως: Οι άνετοι και οι "ήρθαμε να σας γαμήσουμε" στο πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού ήταν βέβαιοι ότι έπρεπε να το είχαν προσεγγίσει αλλιώς...
Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ποντένσε κι Ελ Κααμπί
Bookmarks