Δεν βλέπω τρόπο να ΜΗΝ σκοράρουμε στην Τουρκία. Οι μεμέτηδες είναι χωνιά πίσω.
Από κει και πέρα μια από τα ίδια> Καρδιογράφημα απόδοση και ο Παναγιώτης και ΠΑΛΙ τραγικός και μοιραίος. Τι μέσο έχει και παίζει ακόμα στην ομάδα δεν ξέρω...
Ο Φορτούνης μου άρεσε, ο Τσικίνιο μου άρεσε, ο Τζολάκης καλός (αποκρουσάρα στην κεφαλιά του Τζέκο νομίζω...)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (11-04-24)
Πραγματικσ, και ο καρμο ενα σωρο μαλακιες εκσνε αποψε, αλλα του ρετσου κανουν κ κροτο ρε πστ μου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εμένα μέχρι να κάνει τη μαλακια του αιώνα μου φαινόταν από τα λιγότερο άθλια παιχνίδια του.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Ντόη εξαφανίστηκε, πράγμα που εν μέρει εξηγείται αφού πήραμε Βέζο και Άμπευ, αλλά από τη στιγμή που είναι ο 3ος σεντερ μπακ της λιστας επρεπε να παίζει λίγο παραπάνω ώστε να είναι σε ετοιμότητα. Εξάλλου δεν ήταν κακός με τη Φερεντσβάρος αν θυμάμαι καλά.
Μπορεί να βάλει Ιμπόρα. Καλά μη βαράτε.
Άντε επειδή έγραψα πολλά να πω και για την αρχιδατη εμφάνιση του Κωστάκη σήμερα. Όταν θέλεις ρε μπαγασα...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν ξέρω τι είν' αυτό που μου συμβαίνει
και μ' αρρωσταίνει και μου 'χει πάρει το μυαλό!
Μαστούρα σαν εσένα δεν υπάρχει,
τα έχω χάσει, πάω να τρελαθώ!!
Έλα μην πέφτετε ρε! Μη μασάτε! 1η νίκη της ιστορίας μας σε προημιτελικά ήταν, γιορτάστε το!
Αυτό κανείς δεν το πήρε χαμπάρι.
Μια χαρά.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
κλαταραμε απο κουραση πριν το πεναλτι του ρετσου. και ειναι λογικο να γινοταν αυτο. ηθελε ισως ορτα οταν ο αλλος εβαλε φρεντ. μας λειπει ενας 2ος Εσε για να στηριζει το κεντρο οταν το χανουμε.
Η φιλοσοφια του θειου ειναι σωστη. αφου δεν εχεις αμυνα και παικτες να παιξεις αμυντικα η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση και η πιεση ψηλα εφοσον κιολας εχεις καλο κεντρο και επιθεση.
Αν παιζαμε σφιχτα και πισω θα ειχαμε μαζεψει πανω απο 2. ωστοσο θα μπορουσε να ειχε ερθει εστω 3-1 χωρις την μαλακια του παπαρα.
το μυστικο στην Τουρκια ειναι να παιξουμε το ιδιο ψηλα,δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να κλειστουμε,πιο σφιχτα στο κεντρο ισως και τον ποντενσε ξεκουραστο να κραταει μπαλα μπροστα.
hang your demons
drizzt (11-04-24)
panahs7 (11-04-24)
Bookmarks