Έστω να κρατήσουμε τη νίκη παιδιά
Μη δε φτυσουμε αιμα ρε πουτστη απο 3-0 σε προημιτελικο.ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΡΕΤΣΟ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι μαζοχισμός είναι αυτός να χάνουμε μόνοι μας ρε πούστη μου...
Μια τρύπα στο νερό, δεν εχουμε ελπίδα εκει μέσα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
3-0 σημερα τραυματισμους ειχανε τα παντα ολα.Μεθυσμενη πολιτεια το γηπεδο,ερχεται ο πουτανας γιος για ακομα μια φορα να μας γαμησει παιχνιδι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ρετσο πουτανας γιε εύχομαι τα χειρότερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
0.82-1.79 τα xgoals μεγάλη διαφορά υπέρ της φενερ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (11-04-24)
εστω να κρατησουμε τη νικη ρε πουστη
—John Lennon
παραλιγο να το κανει το πεναλτι ο κινι
—John Lennon
Μια χαρά δεν παίζαμε μέχρι το 3-0 ρε παιδιά; Γιατί το γαμήσαμε το παιχνιδάκι;; ΓΙΑΤΙ;;;
Ρε μαλακες τι διακοπτης γυρισε ξαφνικα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Απο την μια στην άλλη γυρίσαμε σε Ολυμπιακο Ιανουαρίου...Μπράβο μας
Κρατήστε τουλάχιστον αυτο το μπουρδέλο το 1 γκολ διαφορα
Eνταξει παιδια, ψυχραιμια. Αν μας ελεγαν 3-2 πριν το ματς, θα το παιρναμε χωρις συζητηση. H ομαδα εδειξε οτι μπορει και εκτος εδρας
Φοβερή άμυνα στο 94' βγαίνει μόνος του ο στόπερ.
Nikolaos_Kokkinos (11-04-24)
Καλή προσπάθεια αν και τελικά πήραμε το λιγότερο με βάση την ΡΟΗ του αγώνα μόνο την νίκη.
Σοβαροί και σαν λιοντάρια στην Τουρκία για τη μεγάλη πρόκριση!
Ειπαμε μεταλλαχθηκε η ομαδα, αλλα δε γιναμε και Ρεαλ. Οκ
Πωπω μαλακες πως εχπυμε φτασει ως εδω με αυτη την ερασιτεχνικη αμυνα.
Δυστυχως βιαζομαστε με.τον Μεντιλιμπαρ...
Ο τυπος ειναι επιτομη του ραν εν γκαν, του ειναι αδυνατον να επεμβει η να στησει κατι αλλο.
Ο Θεος μαζι μας στην Τουρκια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Με 3-0 είχαμε "καθαρίσει" το θέμα πρόκρισης. Τώρα άντε να παίξεις εκεί και να προκριθείς.
Κρατάω τουλάχιστον τα καλά πέρα από το τελευταίο μισάωρο. Ας παίξουμε έτσι τουλάχιστον εκεί μέσα και οι πιθανοτητες ειναι υπερ μας.
Στα θετικά το ότι ο ρέτσος δεν θα παίξει λόγο καρτών.
iakov7 (11-04-24), Nikolaos_Kokkinos (11-04-24)
Θα δούμε ποντενσε αντί Μασούρα και έξω ρετσο τιμωρία. Δεν θα μάστε τόσο άσχημα λογικά εκει
Το καλό είναι ότι δεν θα παίξει ο γαμημένος στην Τουρκία. Έχουμε ελπίδες.
Και γυρίζει ο κοντός.
Bookmarks