Α ρε Ρετσο...
Μας έχει γαμήσει το σπίτι φέτος ο μαλάκας. Άι στο διάολο.
Α ρε Ρετσο...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΔΙΩΞΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θα γαμηθεί εντελώς το ματς τώρα, να ξέρετε. Θα πάνε χαμένα όλα.
iakov7 (11-04-24)
μπράβο ρετσο
είσαι σταθερα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Έφυγε ο Σισέ για να παίζει βασικός ο Ρέτσος γαμω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Συνεχίζουμε!
Τίποτα δεν τελείωσε!
Καμιά αλλαγή ρε κόουτς!
E φαινόταν το πράγμα.
Ελα ενταξει τσιρκο ξαφνικα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άδειο το κέντρο, περιπατο κατέβηκαν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εντάξει δεν θα κερδίσουμε αυτό το ματς, τι άλλο να πούμε τώρα. Μόνο στον Ολυμπιακό.
πουστη ρετσο γαμημενε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Faithful (11-04-24)
κοιτα ρε ματς για 4-0 τι παει να γινει
—John Lennon
Και στο 2ο γκολ βγαίνει λάθος στη μπάλα ο Ρέτσος δεν την κόβει και τρώμε την αντεπίθεση
Δςν πρεπει να υπαρχει ματς που να μας το εχει αφησει αγαμιστο ο ρετσος ακομα κ στις νικες παντα κατι ειχε κανει
Faithful (11-04-24)
Το μαλακισμένο έκανε πέναλτι με το μαζεμένο πόδι σε προημιτελικό, και γάμησε το παιχνίδι έτσι απλά. Πάω να ρίξω κουτουλιές στον τοίχο.
αμα δεν κερδισουμε εστω με ενα γκολ σημερα δεν ξαναβλεπω μπαλα/Γαμημενε ρετσο ΓΑΜΗΜΕΝΕ
—John Lennon
Ρε κόουτς τι γίνεται;;; Γιατί δεν κάνουμε αλλαγές;;
Faithful (11-04-24)
Bookmarks