panahs7 (11-04-24)
panahs7 (11-04-24)
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Γκοοοοοολλλλλλλ
Γκοοοολλλλλλ
Δεν μπορώ αλλοοοοο
Βραχνιασαααααα
Ναιιιιι μωρη καυλαααααα
Παράκρουση ρεεεεεεεεε!
Ναιιιιιιιιι!!!!!!
Γκολααααααασσσσσοοοοοοοο Τσικίνιο!
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕΕΕΕΕΕ
Γκοοοοοοοοολ! Τι ζουμε ρε μαγκες! Δεν το πιστεύω! Λοιπόν, δεν έχω νιώσει κατι ανάλογο σαν Ολυμπιακός. Το μοναδικό που το ξεπερνάει ειναι το επος του μπασκετ το 2012. Κόντρα σε όλα. Σε κάθε λογική
SOAD37 (11-04-24)
2 γκολ από πρες ψηλά.
Κοιτα ρε πουστη μου, ειμαι με κοσμο κ δεν μπορω την παιξω με αυτα που βλεπω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ανανεωση τον θειο αποψε δωστου οτι θελει και κωλο ακομα.Να κατσουμε να γαμησει και εμας αν ειναι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κρατήστε ρεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ευτυχώς ήταν εκτός περιοχής και δεν μπορεί να παρέμβει το VAR αλλιώς θα ήταν πέναλτι.
Αλίμονο. Όχι που δεν θα έκανε μαλακία ο Παναγιωτάκης.
Aργησαν και οι αλλαγές. Φαινόταν το πράγμα. Σκατα
Να μην αρχίσω τις κατάρες δηλαδή Ε? Για το πουστόπαιδο?
Bookmarks