Κερδίσαμε εστία, ρωτάει ο Φορτούνης τον Τζολάκη και του είπε να πάρουμε στην 7. Μπράβο μαλάκα Τζολάκη.
Δεν υπάρχει κέντρο, δυστυχώς. Κατεβαίνουν σαν βόλτα στο πάρκο μέχρι την περιοχή μας. Και ο άλλος ο μπετόστοκος διάλεξε να πάει αυτός στην εστία της 7, αντί να στείλουμε αυτούς να τους πιέσουμε τώρα στην αρχή.
chainsaw (11-04-24)
Δεν τραβάει η δουλειά...
Ένα στρέμμα άδειο γήπεδο και ήδη 2 τελικές η Φενέρ.
chainsaw (11-04-24)
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ???
ΠΟΙΟΣ??
ΠΩΣ ΤΟΝΕ ΛΕΝΕ??? ΠΩΣ??
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΕ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΙΟΣ???
ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΜΟΥ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΜΑΣΟΥΡΑ!!!
Τρέλανέ μας ρε Θρυλάρα. Λίγο πιο προσεκτικά όμως.
Κι άλλο μουνια κι αλλο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάντως με τέτοιο σχήμα είναι θαύμα να μη φάμε γκολ.
SOAD37 (11-04-24)
Συνεχίζει να ξεφτιλίζει τις σερβιέτες του προέδρου ο Φορτούνης. Θα πάρει κανα Κόνφερενς μόνος του, θα τους το πετάξει στα μούτρα και θα σηκωθεί να φύγει
Τεραστιε Φορτουνη,
κοντρα σε οσους σου λενε οτι σε ξεπερασε το ποδοσφαιρο εσυ συνεχισε να αδιαφορεις προκλητικα με καθε ασιστ κ καθε γκολ
Κοντρα στη δικτατορια της αμπαλιασης αρκει να τρεχουν γρηγορα
Τεραστιε καλλιτεχνη Φορτουνη
Γιοχανες Βερμε του ποδοσφαιρου.
Μεγαλε Γεωμετρη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24)
Ο Μασουρας έχει τσακωθεί με το κοντρόλ. Ημαρτον.
Φάουλ ρε μουνί γαμώ την Ελβετία σου! Πούστη Σέρερ.
Κοίτα φάουλ που δεν δίνει ρε το αρχίδι!! Το πόδι έφτασε στο κεφάλι του Μασούρα! Αρε γαμημένοι.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!
Δεν είναι οφσάιντ!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!
ΑΓ(Ρ)ΙΑ ΝΥΧΤΑ
Bookmarks