AntonisPav (03-04-24), Nikolaos_Kokkinos (02-04-24), panahs7 (02-04-24)
Παρτε το αφου!!!!
Μετα απο το πολυ κακο ξεκινημα στα πλει οφ με δυο ηττες σε δυο αγωνες, αυριο ειναι η ωρα να διορθωσουμε τα πραγματα και να παρουμε επιτελους την πρωτη μας ισοπαλια.
AntonisPav (03-04-24), Nikolaos_Kokkinos (02-04-24), panahs7 (02-04-24)
Ο Άρης που να πούμε πριν την Λαμία είχε παίξει back 2 back ντέρμπι με Μπαοκ και Κουλα που τους πρώτους τους κέρδισε και με τους δεύτερους έφερε Χ με 3 γκολ.
Ίδια συγκέντρωση και παιχνίδι με αυτό προχθές χρειαζόμαστε. Οτιδήποτε λιγότερο μας βλέπω τρένο για 3/3 στο ξεκίνημα των play off.
Χωρίς Ορτέγκα και Ορτα. Πάλι καλά τουλάχιστον έχουμε πάγκο και δεν μας νοιαζχαχαχ τι λέω.
O Ορτέγκα γιατί εκτός; το θετικό είναι ότι είναι εκτός και ο ναβαρο
estai (06-04-24)
Θα είμαι μέσα. Εύκολο διπλό. Θύρα 10 αν ψήνεται κανεις να τα πούμε από κοντά![]()
Χαχα, έτσι και κερδίσουμε θα φωνάζω ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΤΑΡΑ σαν τον Αντύπα στο εκτός με τη Βερντερ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το παιχνίδι θα το πάρουμε. Έλεος πια με την ατυχία ΚΑΙ την ανικανότητα (ορισμένων παικτών) που μας σταυρώνει κάθε αγωνιστική.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται με την Ευρώπη, αν βγούμε τέταρτοι. Πρέπει να παρακαλάμε να πάρει το βαζέλι το κύπελλο?
Θα είμαι κι εγώ. 1,87, με πράσινα μάτια, καστανός, γυμνασμένος. Φοράω παπούτσι χόγκαν όπως έχω ξαναπεί, μαύρο πουκάμισο και μπλε τζιν σωληνωτό.
Ο Ορτέγκας έμεινε εκτός επειδή έχει δεχτεί χτύπημα στο τέλος του ματς με την Κούλα. Θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη, προς το παρόν δε φαίνεται σοβαρό. Ο Όρτα θα μείνει εκτός και με τη Λαμία, για να μη ρισκάρει καθόλου εν όψει Φενέρ.
dimitris67 (03-04-24), Nikolaos_Kokkinos (03-04-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (03-04-24)
Οι 8 από τους 11 χρειάζονται ήδη ξεκούραση πριν καν παίξουν σήμερα....
Bookmarks