0-2 ημίχρονο, δοκάρι στο 90’ και πικρός αποκλεισμός. Δεν λέω ποτε σκορ γιατί το έχω σαν γούρι αλλά ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ποσο χειρότερα μπορεί να πάει;
Έχουμε Νικολακόπουλο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
0-2 ημίχρονο, δοκάρι στο 90’ και πικρός αποκλεισμός. Δεν λέω ποτε σκορ γιατί το έχω σαν γούρι αλλά ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ποσο χειρότερα μπορεί να πάει;
Πάμε στο δελτίο... Το χάσαμε;;;
Δηλώσεις Μεντιλίμπαρ:
Θέλω να τονίσω στον κόσμο πως τόσο η αμυντική μας λειτουργία αλλά και γενικότερα οι ευκαιρίες που κάναμε, δεν είμαστε σε μία κατάσταση τόσο προβληματική ή να αξίζαμε τέτοια σκορ.
Όχι τρελό αγόρι εσύ, σε καμία προβληματική κατάσταση δεν είμαστε. Η άμυνα ειδικά ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μας, άσχετα που φάγαμε 7 γκολ σε 2 παιχνίδια.
Garret (13-03-24)
Καλησπέρα φρενζ.
Γεια σου ρε φιλε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
estai (13-03-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτό είναι κάτι που έχω με τους μεγάλους σε ηλικία προπονητές: Έχουμε περάσει σε μία περίοδο εδώ και αρκετά χρόνια, που αρκετά παιχνίδια με την ίδια ευκολία που έρχονται 4-1, έρχονται και 1-4. Μπορεί να θέλει να στρογγυλέψει λίγο τα πράγματα αλλά αν δεν βλέπει, εκτός της μεγάλης εικόνας, ότι οι λεπτομέρειες κρίνουν μονίμως τα παιχνίδια εναντίον του, μάλλον θα έχουμε και μαζί του πρόβλημα... Μπορεί από την άλλη, όλο αυτό να το κάνει για να μην χάσει τους παίκτες.
Δεν μου βγάζει νόημα αλλιώς, σε δύο παιχνίδια η μπάλα με τον αντίπαλο να κάνει βόλτες μέσα στην περιοχή και οι αμυνόμενοι να είναι βιδωμένοι στις θέσεις τους και να μου λες ότι σε αδικεί το σκορ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 14-03-24 στις 09:47
Nikolaos_Kokkinos (14-03-24), Pireotis7 (14-03-24)
Mακαρι να αποκτησει σασπενς το ματς, αλλα δε θυμαμαι να εχουμε φτασει ποτέ κοντα σε ανατροπη μετα απο τοσο κακο αποτελεσμα στο πρωτο ματς. Κατι σε 1-1 , 1-2 δε θα με χαλαγε.
Sorry, αλλά προσωπικά γελάω που μερικοί έχουν ελπίδες ανατροπής. Εδώ δεν μιλάμε για απλά ένα θαύμα, αλλά για θαύμα επιπέδου Ιησούς Χριστός και βάλε.
Εγώ πάλι επειδή γενικά δεν έχω ελπίδες για τίποτα στο υπόλοιπο της χρονιάς έτσι και αλλιώς, θα είμαι υπερ ευχαριστημένος απλά με νίκη και εικόνα ότι έχει διορθωθεί η αμυντική λειτουργία και απλά εύχομαι μην μας κάνει πουτάνα ο 37χρονος Ζαχαβι...
Καλώς ή κακώς, εικόνα για το μέλλον δεν θα έχεις, γιατί ό,τι και να δεις τώρα, τίποτα δεν αποκλείει να δεις το αντίθετο πάλι σε δύο εβδομάδες.
Μόνο νίκη και τελειώνει η δουλειά εδώ για φέτος.
Βρε σίγουρα εικόνα για το μέλλον δεν θα έχεις. Αλλά για αρχή να δείξουν ότι έχουν καταλάβει ότι την άμυνα μας την τρυπάει μέχρι και ο Λεβαδειακός της Β εθνικής χωρίς καν να ιδρώσει και ότι γίνεται δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι.
Όχι τίποτα άλλο, αν δεν πέσουν να δουλέψουν την άμυνα βλέπω να γράφουμε ιστορία στο παιχνίδι με κούλα τέλος του μήνα.
Η άμυνα δεν είναι κάτι που βγάζουμε την τετράδα και τον τερματοφύλακα στην άκρη και τους παίρνουμε έναν - έναν, για να τους πατήσουμε στράντζα να κουμπώσουν μεταξύ τους...
Για να γίνει άμυνα πρέπει να δουλέψουν και οι μέσοι και μπροστά.
Άμα είσαστε καλά παιδάκια απόψε, μπορεί ο Θείος να σας δείξει και τα... τρία του σέντερ μπακ πίσω... Που είχατε καιρό να το δείτε και σας έλειψε, αλλά δεν το παραδέχεστε...
Nikolaos_Kokkinos (14-03-24)
Παντως, καπου στα βιντεακια με τις αναλυσεις του κλοπ και του ινζαγκι που παρεθεσε ο DuElist , ακουσα οτι υπαρχει μια ταση αναβιωσης και των 2 φορ στο ποδοσφαιρο (ταυτοχρονα) και το 352 με μια ελαστικοτητα..
Δεν ξερω βεβαια εσεις οι ειδικοι τα ξερετε αυτα,
Ο μεντι παντως εχει δηλωωει θιασωτης του 4231 και 442
Σαυτο το σημειο να ρωτησω κ τους προπονητες του φορουμ οτι ποτε δε καταλαβα πως γινεται να λειτουργει το 352 με το να στενευει τοσο πολυ η αμυνα πισω και να αφηνει κατι χωρους στους αντιπαλους γουινγκερς απο δω μεχρι το ναυπλιο.. μπατε σκυλοι αλεστε, δηλαδη εδω ο Ροντινει δεν προλαβαινει να μαρκαρει πισω και τονε κανουνε φυτιλια που εχει και βοηθεια στη γραμμη, και θα πανε ολα καλα αμα τον αφησουμε κ μονο του?
Και εν πασει περιπτωση πως γινεται να δουλευει ενα συστημα οταν 2 παικτες απο τους 10 τρωνε τοση πολυ πιεση κ κουραση, δεν ειναι λιγο ασυμμετρα τα πραματα? Αφου ακομα και 532 οταν μετατρεπετε, παλιοι οι ιδιοι "2" απλα πανε πιο πισω.
Ειδα την ανσλυση του ινζαγκι αλλα ρε φιλε, πρεπει να εχεις βιονικους ποδοσφαιριστες πως αλλιως θα δουλεψει κατι τετοιο?
Τον ποντενσε 2 δευτερολεπτα ολιγορισαν να τον μαρκαρουν ο παοκ και ο βαζελος και τους το κολλησε.
Φανταστειτε να τον ειχανε κ
χυμα ακαλυπτο να μπουκαιρνει στα ακρα δηλαδη τι θα γινοταν
3-5-2 έχω να παίξω από το Sensible...
Πιστευεις οτι εχω καποιο θεμα που οταν εγραψες "θα σας δειξει και τα...τρια του σεντερμπακ" εγω εκανα εικονα να εχει δωσει εντολη στον καρμο ξερω γω καποια στιγμη να ξεβρακωνεται μεσοπελαγα του γηπεδου και να μας κανει προς στην κερκιδα " ε νααα ρε μαλακες" .. η κ εσυ κατι τετοιο εννοουσες?
Bookmarks