Κουλα κ μπαοκ δε χάνουν βαθμούς με τπτ δυστυχώς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πωωω πως τους χωρεψε ετσι ο κοντος ρε, πεσανε κατω 2 ατομα, τους σωριασε στο εδαφος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (03-03-24)
2-1 ο ΟΦΗς ΠΟΥΤΣΑ
Nikolaos_Kokkinos (03-03-24)
Αηδιάζω κάθε φορά που ακούω το επίθετο του Μύγα.
Καλά η ζελα χάνει ακόμα;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (03-03-24)
και τις μπαλες μεσα ο οφη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο αραμπης 100 χρόνων να φτάσει θα είναι επιθετικαρα
Οκ αρα μιλαμε οντως για οργανωση τελικα, τωρα κοροιδευουμε αλλα.να σημερα ηταν καποιο ντερμπυ , η κρινοταν τιτλος και το ακυρωνανε ετσιθελικα οπως το δηδεν χερι του μασουρα, τωρα θα χε γινει της πουτανας, ειμαστε εντελως απροστατευτη σαν ομαδα ρε πστ μου, οτι θελουνε κανουνε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΡΕ ΟΦΗ! ΡΕ ΟΦΗ! ΑΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Φραν Ναβάρο νταξ αστο
Το σημερινό δεν προσφερόταν για συμπεράσματα για την άμυνα αλλά δε φαίνεται τελείως άχρηστος ο Γουέστμινστερ.
Bookmarks