Nikolaos_Kokkinos (27-02-24), Paneas (27-02-24)
Nikolaos_Kokkinos (27-02-24), Paneas (27-02-24)
Ειναι αντιαισθητικος ο τροπος παιχνιδιου του και περναει λαθος μυνηματα, μετα ομως που βλεπεις ποσα γκολ βαζει , ερχετε στα ισα του το πραμα, μην τυχον κ τον αφησουν να φυγει. Ειναι παντα εκει που πρεπει για να υποδεχτει τη μπαλα κ να σκοραρει, ειναι και αυτο μια ικανοτητα και ενστικτο το οποιον ειναι δυσευρετο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
4 καθαρές τελικές ανά ματς δεν έκανε ούτε ο Αραμπι ρε μάστορα!!!
Ανοιχτέ το θέμα με το Αγρίνjιο ωρέ
4 τελικες ανα ματς μονο ο Ζιοβανι θα μπορουσε να ειχε που εκανε τελικη απο οποιο σημειο του γηπεδου κ αν ητανε.
hang your demons
drizzt (27-02-24), Nikolaos_Kokkinos (27-02-24)
Χωρις Καρμο, Φορτουνη, Ροντινει, Ορτα στο Αγρινιο.
Περίεργη απόφαση του κόουτς σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Στο μεταξύ ο Φορτούνης θα χάσει και το τελευταίο με Βόλο γιατί έχει δηλωθεί για κάρτες. Μας βλέπω για γκέλα.
panahs7 (28-02-24)
Ρε αφού τον αποθεώνω από την πρώτη μέρα αυτόν.
Οκ, δεν έχει με τπτ το κουβάλημα της μπάλας αλλά βγάζει πολλές τελικές (4,3/90λεπτο στα ματς που παίζει πάνω από 70 λεπτά)
και κυρίως σκοράρει με όλους τους τρόπους.
Έχει ένα εκπληκτικό ποσοστό. Ευστοχίας 1γκολ/3,3 τελικές (το οποίο βέβαια αυξήθηκε εκθετικα λόγω των τελευταίων 10 ημερων και με τα 2 πέναλτι και λογικά θα πέσει στα πλέι οφ)
Επίσης είναι πολύ καλός στην υποδοχή της πρώτης πασάς με το κεφάλι, το οποίο θα φαινόταν ακόμη περισσότερο αν ο πασχαλακης δεν ήταν εντελώς αμπαλος.
Για το Ναβάρα έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται να ανησυχούμε πολύ, αν δεν κάνω λάθος έχει ρήτρα 10. Αποκλείεται να κάνουμε κίνηση εκτός και αν βάλει ξέρω γω 20 γκολ στα πλευ οφ και κάνει κανένα χατ τρικ στον τελικό του Κόνφερενς
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κοιμηθείτε, δεν θα τον στείλουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks