giovanni#10 (26-02-24), SKORPIOS7 (27-02-24)
ειναι και οι 2 υπεραμπαλοι, απλα ο ενας τουλαχιστον αν βρεθει σε θεση βολης τα βαζει με οποιον τροπο, ενω ο αλλος...στον καμπο φτερουγιζουν αλογομυγες.
και με τον κααμπι λενε οτι δεν ειναι σε θεση να βοηθησει σε αλλο την ομαδα και απλα περιμενει να βρει τη μπαλα στα 3 μετρα απο το τερμα, και οτι οταν η ομαδα πινει θαλασσα δεν μπορει να δοσει βοηθειες στην αναπτυξη, στο πρεσσαρισμα , να παιξει με πλατη στο τερμα κ ολα αυτα τα ωραια .
βεβαια, το παστελωμα ειναι παντα παστελωμα γιαυτο σωζεται ο κααμπι. Γιατι ειδαμε και τους αλλους τους μπαλωμενους μας , οταν βρισκουν τη μπαλα απο κοντα που την στελνουνε...
ενταξει ισως ειναι λιγο αναχρονιστικος σαν φορ.. αλλα δεν περιαζει κ για τον φορτουνη τα ιδια λενε οτι ειναι ξεπερασμενος.
Ρε απαξ και κουναει το πλεχτο, δε πα να τη σμπρωχνει μεσα και με την κοιλια , χεστηκαμε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
giovanni#10 (26-02-24), SKORPIOS7 (27-02-24)
Να παίζουμε άμυνα κ να τρέχει σαν παλαβός να κατεβάσει μπάλα κ να βγάλει κόντρες, δεν το έχει με την καμία. Με τίποτα ποτέ.
Ότι είναι στράικερ όμως, ναι κ μάλιστα παρά πολύ αποτελεσματικός. Στο τελείωμα δεν τον βλέπει τον Μπακαμπου.
Προφανώς κ δεν τον θέλω για βασικό του χρόνου. Αλλά όχι κ να έχουμε παράπονα από δαυτον φέτος.
Nikolaos_Kokkinos (26-02-24), voskos_7 (26-02-24)
Από πουθενά, σε πουθενά δεν έχουν ομοιότητες: ο Κάμπιας είναι ένας πιο γρήγορος Βαΐτσης και ο άλλος είναι πιο γκολτζής Λεονέλ Νούνιεζ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Λεονελ Νούνιεζ ήταν δυο Ναβάρο σε κιλά.
giovanni#10 (26-02-24)
Εμενα πιο πολυ σε Μιγκελ Ανχελ Γκερερο μου φερνει ο Ναβαρο παντως
Γενικα Αν ειναι αν φερουν καποιον αγνωστιδη, με 5 γκολ τη σεζον σε 30 συμμετοχες, απο τον αντιστοιχο Αστερα της Ισπανιας του χρονου , προτιμω τον Καμπια με κλειστο 3ετες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
giovanni#10 (26-02-24), Oberon (26-02-24)
Όχι ρε - ο Γκερέρο σκόραρε σαν μέσος. Μην είσαστε υπερβολικοί, γιατί σας περιμένουν στη γωνία οι ατζέντηδες για να σας αδειάσουν Καμαράδες με Κ και Προκόπηδες ΙΙ, για να μάθετε να εκτιμάτε...
Aυτές είναι ατάκες
Έτσι και τις υποβάλλω στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, παίζει να διεκδικήσουμε το βραβείο Πούλιτζερ στην κατηγορία του σχολιασμού (commentary)![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (26-02-24), Nikolaos_Kokkinos (26-02-24), Paneas (26-02-24)
redbaron (26-02-24)
Σωστός! Ας αρχίσουμε να κρίνουμε και να σχηματίζουμε γνώμη από τα 5 τελευταία παιχνίδια που υπάρχει κανονικός προπονητής. Πιστεύω πως ο Ναβάρο μπορεί να βοηθήσει. Μέσα στην περιοχή έχει κάποια αντίληψη του χώρου και συνήθως ενεργεί άμεσα αν και όχι γενικά αποτελεσματικά, που είναι και το πρόβλημά του. Για του χρόνου ή θα πάρουμε έναν φορ να παίζει και έξω από την περιοχή, όπως λέει το Βοσκόπουλο, ή να κάνουμε τον Μασούρα φορ, που έχει μέσα έξω το πακέτο.
Δεν ήταν μπενάλντι αυτό, μη τρελαθούμε, δεν είμαστε χανούμια και βαζέλες. Αν το έδιναν σε αυτούς οι ίδιοι θα γράφατε πως είναι γελοίο.
Εγώ το χάρηκα πάντως αφού πριονοκορδέλα μας πάνε εδώ και χρόνια, οπότε μια χαρά.
Du3lisT (26-02-24)
Ο Ελ Κααμπί την περίοδο 20-21 στην Γουιντάντ Μαρόκου 29 ματς 18 γκολ, κατόπιν πάει Χατάι Τουρκία 53 ματς 26 γκολ, στην Αλ Σαντ 7 ματς 2 γκολ, και σε μας 19 ματς 12 γκολ. Κοινώς, βαλσαμώστε τον, Ελ Αραμπί στα ντουζένια του
Για εμένα ο φορ που δεν κάνει τουλάχιστον 4 καθαρές τελικές ανά αγώνα δεν κάνει. Τέλος. Είναι σαν να μου λέτε έχουμε 5αρι στο μπάσκετ που δεν παίρνει ριμπάουντ
Πάντως, πρέπει να συνεχίσουν να κοιτάνε φορ με καλά νούμερα. Θυμάμαι που έφερναν Γκερέρο και διαφήμιζαν το ότι είναι καλός στο μαρκάρισμα, λες και αγοράζαν στόπερ. Θες φορ, κοίτα τα γκολ πρώτα απ'όλα και ας έρχεται και από χειρότερο πρωτάθλημα.
ενταξει ο γιοβετιτς δεν εχει την φρεσκαδα του ναβαρο ουτε την ταχυδυναμικη του καμπια. ειναι και 34 στα 35. ομως εχει φοβερη εμπειρια και ευστροφια και ξερει πολυ μπαλα. και μπορει να προσφερει μερικα δυσκολα τελειωματα. θεωρω οτι λιγα λεπτα στο τελος ως 2ος φορ οπου εχουμε αναγκη μπορει να βοηθησει σημαντικα.
hang your demons
redbaron (26-02-24)
Bookmarks