ο βασκος με την κουστουμια στον παγκο μου θυμισε παλαιο πασοκ ορθοδοξο
γιναμε συγχρονη ομαδα ξαφνικα. Γεμισαμε ισπανοπορτογαλους και λατινους που ξερουν μπαλα, τρεχουν αλλα μαρκαρουν κιολας. Ξαφνικα εδεσε το γλυκο διοτι τα παλια τα υλικα βρηκαν ισαξια και καλυτερα. εχουν στηριγματα. Η μπαλα περναει απο πολλα ποδια πλεον και κανενα δεν υστερει. Πριν ηταν ολο το παιχνιδι ο φορτουνης η ο ποντενσε αμα τραβηξουν. Στο κεντρο ηταν ολοι χαμενοι, ασυνδετοι και παραδωμενοι. Ο μαντι σκια του εαυτου του, να περνει μπαλα χωρις να προσφερει οπως παλια. Επικρατουσε μιζερια. Τωρα εχουν παρασυρθει ολοι και εχουν ανεβασει αποδωση, διοτι ολλες οι θεσεις στο κεντρο συμετεχουν φοβερα στο παιχνιδι.
ο βασκος με την κουστουμια στον παγκο μου θυμισε παλαιο πασοκ ορθοδοξο
drizzt (23-02-24)
- Μακάμπι Τελ-Αβίβ (Ισραήλ)
- Λιλ (Γαλλία)
- Βικτόρια Πλζεν (Πολωνία)
- Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο)
- Φιορεντίνα (Ιταλία)
- Αστον Βίλα (Αγγλία)
- Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
πιθανοι αντιπαλοι
chainsaw (22-02-24)
Σχετικά εύκολα περάσαμε παρότι Φόρτου και Ποντένσε παίξανε μέτρια.
Ελπίζω να βελτιωθούμε στη συνέχεια και να έχουμε μια καλή κλήρωση στους 16.
Τοπ 1 του παιχνιδιού το τάκλιν Ιμπόρα.Πετυχημένο ήταν.χαχαχα.
Αν δεν ειναι βρωμο μακαμπι ολα θα ειναι ποσιμπολ μετα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αρχοντική εμφάνιση πραγματικά.
Du3lisT (23-02-24)
ελπιζω οχι αστον βιλα, παει φοβερα φετος. στον τελικο μονο. τις υπολοιπες τις εχουμε (μαλλον).
Μεταμόρφωσης..
Μπραβο στην ομάδα, βλέπουμε όμορφα πράγματα!!
Τύποι προσοχή που πατάτε... έχει γεμίσει ο κόσμος φλόκια. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΡΕ;;;;; Τί τρανφορμέσιο; Ούτε ο όπτιμους πράιμ τέτοιο πράμα...
Τί απίστευτη ομαδάρα;
Κέντρο που δαγκώνει, ο Χόρτας, ο Τσιγκίνιος και ο Εσε είναι ταλιμπάν, πίσω ο Κάρμο γαμάει δέρνει και δεν γέρνει, έχουν ανέβει τα μπάκια, ωραία μπάλα, στραγγάλισμα, μόνη παραφωνία ο Φορτού που έδειχνε ένα κλικ πίσω. Πολλά λάθια, γυρίσματα λάθος πίσω, άνιωθος και δεν άνοιξε μύτη.
Αυτή ήταν η κόλαση ρε; Πάτε καλά; Ηρθαμε, σας πηδήξαμε γλεντζέδικα και φύγαμε κουστουμάτοι... γίδια που θέλετε και σημαίες του ζελέ.
Τύπε, ναι εσένα λέω... μάθε ότι αυτό το πράμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ... έτσι με γκάβλα και θα βγάλει μακριά...
There is a Dude in town
Στις 7 Μαρτίου έχουμε ματς στο ΣΕΦ κόντρα στη Βιρτους και τον 1ο επαναληπτικό για το κονφερενς στο Καραϊσκάκης. Χαμος
Τους καναμε...Πορτογαλικα με Ισπανιδα Τσατσα.
την πουτανα την μακαμπι να τους κανουμε τον κωλο κατοσταρικο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (23-02-24), giovanni#10 (22-02-24), Oberon (22-02-24)
γιατι φοβαστε την μακαμπι? μακαρι να μας βγει αυτη. ευκολη προκριση
Oberon (22-02-24)
Oι Τσέχοι είναι η τέλεια κλήρωση. Οι Γάλλοι επίσης, που τους είδαμε με τον λαγό, δεν είναι κάτι το τρομερό. Οι Βέλγοι είναι καλή ομάδα στα μέτρα μας. Η Φιορεντίνα που λες είναι στη μέση της Σέριε Α χωρίς να έχει παίξει φέτος καλή μπάλα. Τις τελευταίες αγωνιστικές είναι σε πτώση, με μια νίκη σε 6 παιχνίδια. Οι Τούρκοι επίσης δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά έχουν δυνατή έδρα. ΜΑΚΡΙΑ, όπως λες, από τους Άγγλους και τους άλλους λίγο πολύ τους έχουμε. ( δεν έχω πρόβλημα με τους Οβραίους. Μην τρελαθούμε κιόλας...)
chainsaw (22-02-24)
Ο βασκος μου θυμιζει στη φατσα τον Γκορσκι
Oberon (22-02-24)
Είμαι ακόμα σε σοκ από ένα μακρινό πλάνο που έκανε και είδα στο πρώτο ημίχρονο τις τρεις γραμμές να κινούνται ταυτόχρονα στην άμυνα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μάγκες είδα το ματσάκι πολύ χαλαρά σήμερα. Μόλις είδα ότι όντως έβαλε την ενδεκάδα που περίμενα ήμουν σίγουρος. Ο χόρτα είναι απίστευτος παίκτης, έχω πάθει πλάκα. Από την πρώτη του επαφή φάνηκε η κλάση του. Δεν ξέρω τι ρήτρα έχει άλλα πρέπει να μείνει πάση θυσία.
Αυτός και ο τσικινιο σε συνδυασμό με το ότι δεν παίζουν Αλεξανδροπουλος και καμαρα είναι όλη η διαφορά.
Φυσικά όπως είπα και εχθες, χρησιμοποίησε και τα μαγικά του ξόρκια ο προπονητής.
Μόνο αισιοδοξία για το μέλλον, ξεκούραση σε φορτουνη που έχει τραβήξει τεράστιο κουπί μέχρι τώρα και όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα.
Έχουμε 3 χαλαρά ματσάκια στο πρωτάθλημα, ευκαιρία να δούμε και καμπραλ και βεζο. Οι εγχώριοι ανταγωνιστές μας θα κοιμηθούν μεθαύριο...
Bookmarks