Δηλαδή, του Βόλου όνομα διάλεξε...
Δηλαδή, του Βόλου όνομα διάλεξε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (20-02-24)
Σίγουρα δύσκολο παιχνίδι. Σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει να δείχνει όσα άρχισε να δείχνει με τον βενζινά στον πάγκο. Vamos.
Είμαι περίεργος να δω πως θα στηθούμε. Αυτό που δείχνει ο Μεντιλίμπας στα 2 ματς είναι ότι παίζει για νίκες, οπότε λογικά δε θα κάτσει να παίξει με αντεπιθέσεις από νωρίς αλλά θα δοκιμάσει να το καθαρίσει και να κόψει τις επιθέσεις εν τη γενέσει.
Και το άλλο που θέλω να δω είναι η άμυνα μας στα στημένα, που ναι ένα απ' τα βασικά μας θέματα όλη τη χρονιά.
Έχει τρομερό τακτικό ενδιαφέρον το ματς.
Καταλαβαίνω την οπτική, αλλά με την κατάσταση στα εξτρέμ όπως είναι, δεν νομίζω να βγει σε καλό αυτό και για την συνέχεια... Αλλά, θα δούμε...
Σχεδόν σίγουρος πως θα ξεκινήσει αλεξανδρο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και Αλεξανδρο θα βάλει, και Ρετσο και Κάμπια και ίσως Καρβάλιο.
με αλεξανδροπουλο και καρβαλιο διπλα στον Εσε.ετσι λενε.
αλλα κατι μου λεει οτι αν ξεκινησει ετσι οι πρωτες αλλαγες θα ειναι χορτας και τσικινιο αντι καρβαλιο και αλεξανδροπουλου.
hang your demons
Πραγματικά έχω αγωνία να δω πως θα προσπαθήσει να πάει το συγκεκριμένο ματς ο κόουτς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πιο μίζερη φατσα απ του Σαμοθράκη δεν έχω ματαδεί.
chainsaw (22-02-24), giovanni#10 (22-02-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-02-24)
Πάρτε και Βερβελέ.
Εν τω μεταξύ πήγαν τα μουνάκια οι οπαδοί τους έξω από το ξενοδοχείο μας χθες τη νύχτα και πετούσαν βεγγαλικά.
Καλησπέρα Οικονομάκος..
panahs7 (22-02-24)
Ναι - κάποτε τα έκαναν και εδώ, αλλά οι παίκτες κοιμόντουσαν έτσι κι αλλιώς πιο αργά από αυτούς που μαζευόντουσαν έξω από το ξενοδοχείο...
chainsaw (22-02-24)
Bookmarks