Nikolaos_Kokkinos (22-02-24)
Nikolaos_Kokkinos (22-02-24)
panahs7 (22-02-24)
panahs7 (22-02-24)
O βουρος ξαπως ετσι , που τον θυμοταν κ ο Μπαρτζωκας ονομαστικα " α ο κυριος Βουρος μαλιστα, λειπατε τις προαλλες, που ησασταν"
Του δωσε και σημασια του βρωμιαρη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κουβοπουλος ρε, τι Βούρος;;
panahs7 (22-02-24)
giovanni#10 (22-02-24), Paneas (22-02-24)
panahs7 (22-02-24)
Νοιωθεις απο πισω ενα βαροοος
Φερεντσβαροοοοος
Φερεντσβαααα -ααα -ροοοος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν κατεβάσει ίδια εντεκάδα με τον ΠΑΟΚ, αλλά αντί για Φορτούνη βάλει Μασούρα θα είμαι αισιόδοξος
Πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ήμουν "πότε να περάσει η ώρα να αρχίσει το ματς". Ωραία προσμονή. Μπροστά φαίνεται πως θα ξεκινήσει χωρίς Φορτούνη. Μεγαλύτερη περιέργεια έχω για το ποιος θα πλαισιώσει Έσε και Τσικίνιο που τους βλέπω σίγουρους.
Έστω, Ελ Καμπί και Ρέτσο. Δεν μας παίρνει δύο παίκτες να μη μαρκάρουν απόψε. Ας μείνει μόνο ο Ποντένσε
Και παίζουμε με την 3η φανέλα, την γκρι/πορτοκαλί.
Ευχάριστη έκπληξη, είχα σίγουρο πως θα πήγαινε με Αλεξανδρό και ίσως Καρναβάλιο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δυνατή εντεκάδα ο Θείος Μεντιλίμπαρ. Ό,τι καλύτερο έχουμε βάζει, ποντάροντας στην επιθετικότητα του αντιπάλου, που θέλει να σκοράρει. Πίεση, τρεξίματα και εύκολη κυκλοφορία μπάλας στην κόντρα, με Έσε - Όρτα - Τσικίνιο και Φορτούνη Ποντένσε, που θα βρουν χώρους για τον άμπαλο δολοφόνο!
Bookmarks