Mειον 3 βαθμοι με ατρομητο
Μειον 3 βαθμοι με βολο
Μειον 3 βαθμοι με κουλα
Μειον 3 βαθμοι απο την τιμωρια
Και παρολα αυτα τα στημενα και παρολο που δεν εχω βρει ακομα πατηματα ειμαι ρε καριολια μολις 5 βαθμους απο τη κορυφη
Αν αφαιρεσουμε απο τη πουστροκουλα 3 βαθμους στο μεταξυ μας κλεμενο και προσθεσουμε τους αλλους κλεμενους βαθμους δειτε ποσο θα ημασταν μπροστα
Αντε μουνοπανα που παιζετε μονοι σας με ολα υπερ σας και εχετε ακομα προβλημα μουνοπανα
Παραποιούν και το σήμα μας τα κομπλεξικά μουνόπανα. Το βάζουν χωρίς τ' αστέρια. Για την πουτάνα την ΕΠΟ είναι όλα καλά εδώ;
![]()
hang your demons
Δεν έχω γράψει τίποτα απο χθες,γιατί έτσι και αλλιώς οτι και να έγραφα δεν θα μπορούσε να εκφράσει την απεριόριστη καύλα που μου προκάλεσε η χθεσινή ημέρα.Πάντως για να ''πειράξω'' καλοπροαίρετα κάποιους μιας και το κλίμα είναι καλό και είμαστε όλοι χαρούμενοι,μετά την εμφάνιση των Ποντένσε,Όρτα,Κάρμο,Τσικίνιο οφείλω να πω το εξής:ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ!
Έχουν κάνει καλύτερό, για την μνήμη του Άλκη, στο ίδιο παιχνίδι - τα αστέρια είναι της πλάκας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
3 τελικές στο β' ημίχρονο, 3 γκολ!!! Ετσι κι έπαιζε ο Μασούρας από την αρχή θα είχαμε 10 τελικές ένα το πολύ γκολ. Ελπίζω να το συνειδητοποιήσει ο προπονητής αλλιώς η αστοχία του παίκτη θα τον φάει ΚΑΙ αυτόν
Ηρεμα το λεω
Εχεις ιδεα αδερφε η απλα λες κατι απλα για να πεις κατι
Επειδη υπαρχει μια επιστημη που λεγεται στατιστικη μαθε αυτο
Αν δεις τα στατιστικα του παιχτη αυτου σε Ευρωπη και Ελλαδα και δεν ηξερες οτι τον λενε Μασουρα απο Ελλαδα θα εκανςε τουμπες για να τον παρεις
Συμμέτοχες γεματες σε ολες τις σεζον
Τραυματισμοι μηδεν
Ασιστ και γκολ
Και αλλα στατιστικα που δεν υπαρχει λογος να τα γραψω
Οποτε σοβαρα μιλας τωρα η ξεασες μηπως στην Αρσεναλ που αντι να πεσει κατω μπας και παρει φαουλ σηκωιηκε και εκανε τη σεντρα?
Ρε μαγκες σκεφτειτε πριν γραψετε μερικα πραγματα ελεος δηλαδη
Paneas (20-02-24)
There is a Dude in town
εγώ προτείνω να βάλουμε στον δικέφαλο 4 αστέρια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πώς αισθάνεσαι λοιπόν που έφαγες λάχανο τον μέχρι πρότινος πιο επικίνδυνο ακραίο και για να προκύψει κάτι καλό από τα πόδια του, έπρεπε να μεσολαβήσει επαφή από τουλάχιστον άλλους δύο συμπαίκτες του;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα ίδια λεπτά με τον Κάμπια έπαιξε ρε...
Θέλω, αλλά εσύ ξεκινάς την συζήτηση: Είδες εμένα να αναφέρω τίποτα;;;
Nikolaos_Kokkinos (20-02-24)
Bookmarks