Δεν ανέφερε κανένα Ναδάλ ή άλλο παίκτη τέννις στη συνέντευξη του σαν κάτι άλλους που είχαμε πριν και ανησυχώ .
Μπορει να γινει και το αντιθετο. Να ληξει 1-0 και η ρεβανς να παει στο 3-0. Αυτο δειχνουν και τα δεδομενα. Πολλα απο τα 17-18 ζευγαρια που κριθηκαν στην κανονικη διαρκεια ηταν ντερμπυ ειτε στο πρωτο ματς ειτε και στα 2.
Το δικο μας ματς θα κριθει στο γκολ οπως φαινεται. Δε βρισκω το λογο ομως να πουμε οτι το 1-0 ειναι πιο πιθανο απο το 1-1. Πιστευω οτι θα σκοραρουμε εκει μεσα. Θα δειξει αν φαμε 2 ή περισσοτερα. Οι μπουκ μετρανε τα παντα. Και την φορμα, και τα στατιστικα των ομαδων και την προιστορια.
Δεν ανέφερε κανένα Ναδάλ ή άλλο παίκτη τέννις στη συνέντευξη του σαν κάτι άλλους που είχαμε πριν και ανησυχώ .
Τί; Και τεννίστες μας είχαν φέρει;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποιος παπαρας το ειχε κανει αυτο?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο κλαπαρχίδας που ξεκίνησε τη χρονιά...
Nikolaos_Kokkinos (16-02-24)
δεν μας χεζει κ αυτος ο νταλαρας , μας εκανε την ομαδα χωνι κ εφυγε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεξιά μπακ, έχουμε 2 σίγουρα για την επόμενη χρονιά και από εξτρέμ, έχουμε ήδη αρκετά...
Εγώ θα πω μη τρώτε παραμύθι από αυτά που ακούτε, γιατί μας τα έχουν παράφουσκώσει λίγο και αυτό που είδαμε στην πραγματικότητα σε σχέση με το τί ακούγαμε, έχουν μία απόκλιση: Μην ξεχνάμε ότι οι συγκεκριμένοι που είδαμε, αποκλείστηκαν από ομάδα των Φερόε και στους ομίλους νίκησαν μόνο την Τσουκαρίτσκι...
Και είχαν άγιο εχθές που σε όλα τα λάθη της άμυνας τους η μπάλα κατέληγε στον Αλεξανδρόπουλο: Καλό παιδί, φιλότιμο, τρέχει, δίνει ότι έχει, αλλά κουμπάρα την έχει την μπάλα...
Αρκετα εξτρεμ εχουμε φετος ή για του χρονου;;;
Γιατι, για του χρονου, αρκετα δεν τα λες. Μονος σιγουρος ο Μαρτινς!!!
Πήραμε και έναν από την Πορτογαλία, πριν από την ομάδα του, που την πήραμε μετά... τον Κοστίνια.
Σε εξτρέμ, στην Ευρώπη, έχουμε πρόβλημα γιατί κάναμε μαλακίες.
Bookmarks