Λες να καταφέρει να μας περάσει αυτό;
Ο Άη Μπάμπης να βάλει το χέρι του...
Με υπηρεσκιακό τεχνικό απέναντι σε μια ομάδα σε κρίση, με μολις 4 νικες σε ολο το πρωταθλημα εκ των οποιων ομως οι 3 απεναντι σε ΠΑΟΚ ΑΕΚ και Άρη. Θα καταφέρουμε να περάσουμε το εμπόδιο;
Λες να καταφέρει να μας περάσει αυτό;
Ο Άη Μπάμπης να βάλει το χέρι του...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η εντεκάδα με ΟΦΗ: Πασχαλάκης, Ροντινει, Μπιανκον, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας κι Ελ Κααμπι.
Over 4.5 μονο 3.75.
Άρα δεν περιμένω μόνο εγώ ξεμπούκωμα τρελό. Χμμμ
Ποιος Μπιανκόν το φελέκι μου! Ούτε να τους πηδούσε τόση κάβλα με τον άσχετο. Τον καινούργιο τι τον φέρανε... Θα τρελαθούμε με δαύτους.
Δεν έχουν άλλον έτοιμο, έτσι κι αλλιώς.
Run (καλά, μην τρεαθούμε) and gun (και όποιον πετύχει) από έναν προπονητή που το yolάρει.
Ρε γαμώτο, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Αφήστε τον άνθρωπο να παίξει το ματς και κράζετε μετά αν είναι.
Προχθές ο Συλαϊδόπουλος "ήρωας" και πριν καλά καλά ξεκινήσει το ματς "άμπαλος";;;
Κοιτάξτε μην την πληρώσει τη νύφη ο Όφη και μετά παρακαλάμε να μείνει ο Συλαϊδό....
Γράψε εσύ τί θες να πεις, που το είπες και άσε τί λένε οι άλλοι... Δεν χρειάζεται κανένας να βάλει μυαλό σε κανέναν.
Και ειδικά από αυτούς τους δύο που αναφέρεσαι κανένας δεν αποθέωσε εχθές κανέναν προπονητή - και ειδικά εγώ τους λέω και απατεώνες από πάνω (αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση). Είσαστε και άτυχοι που δεν είμαστε όλοι τόσο στερεοτυπικοί Έλληνες για να σας βγει εσάς το παράδειγμα.
Για να δουμε. οχι βεβαια οτι ο φιδις ειναι για συμπερασματα.
Yπο το βλεμμα του Μεντιλιμπαρ λενε θα εχουν motivation.
hang your demons
Από τα εμβόλια το έπαθαν, ό,τι και αν είναι αυτό που λες...
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένο, Βοσκέ, ούτε έχω να χωρίσω τίποτα με κανένα παλικάρι. Στη νοοτροπία που έχουμε εδώ και 2 χρόνια να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα και να μας φταίνε τα πάντα αναφέρομαι.
Και αυτή η νοοτροπία δε βγαίνει από τον μέσο φίλαθλο / οπαδό, άλλοι κινούν τα νήματα και εννοείται δεν είναι αθλητικοί οι λόγοι.
Πάμε να δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι...
Υπηρεσιακός είναι και είμαστε 4οι και είναι Σάββατο απόγευμα - γάμησέ το και άσε τον κόσμο να το ζήσει όπως το έχει πιο εύκαιρο.
Να ζητήσω από τον Δημήτρη τώρα στη Γερμανία να ξέρει γιατί δεν παίζει ο Ντόη, για παράδειγμα;
dimitris67 (10-02-24), Paneas (10-02-24)
Μασούραρος
Την ομάδα του καφενείου κατέβασε ο ΟΦΗς; Τι περίπατος είναι αυτός;
Με το που άνοιξα την τιβι είδα το πρώτο γκολ. Πάω για κατουρημα, γυρίζω βλέπω το δεύτερο. Το φάση;;;
Μαλλον αδικα κατηγορησαμε τους αμυντικους του ΟΦΗ για την εμφανιση με την ΑΕΚ.
δυο γκολ δωρο ο οφης.
hang your demons
Bookmarks