Γεια σου ρε Σεπαρντ, εισαι ο καλυτερος αγωνο-ανοίχτης
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γεια σου ρε Σεπαρντ, εισαι ο καλυτερος αγωνο-ανοίχτης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μέχρι και η ΠΑΕ μας πρόλαβε ρε... Η ντροπή των φόρουμ είμαστε...
Πως μπορουμε να βελτιωθουμε, μηπως να κανουμε τπτ ταχυρρυθμα σεμιναρια ? να ψησουμε κ τιποτα να μας δει κ ο θεος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, πριν μιλήσετε για την στήριξη στην ομάδα, από τους άλλους...
Σε άλλες περιόδους, το αντίστοιχο θέμα, θα ήταν ανοιχτό δύο εβδομάδες τώρα...
Ενταξει αλλα ξερεις οτι ορκιστηκα μετα την 2 φορα που ανοιξα αγωνα οτι δεν το ξανακουμπαω γιατι ποοιος ξερει τι θα γινοταν την 3 φορα , θες να εχουμε τπτ δικαστηρια και CAS παλι ?
Gtakis (03-02-24)
Αθήνα Άγκυρα ένα πουτσικι απόσταση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Με βάση τα 2 παιχνίδια που παίξαμε πρόσφατα, ακόμα και στην χειρότερη μας φάση δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τον βάζελο.
Μόνο πρόβλημα ότι θα είναι εκτός ο Μάρτινς.
Επίσης, εύχομαι να μην κάνει πειράματα πάλι ο Καρναβάλ (τύπου Ρίτσαρντς εξτρέμ, να πετάξει νέα μεταγραφή ακόμα δεν ήρθε καλά καλά τύπου Καμπράλ και άλλα όμορφα που έχει κάνει). Το παιχνίδι αυτό θα κρίνει τα πάντα μιας και αν χάσουμε, νομίζω και με την βούλα πια το πρωτάθλημα το χαιρετάμε
Ρε θα φατε βουτια του μπακασετα που θα παει συννεφο
ειναι σιγουρο οτι θα χασουμε με πεναλτυ αν στραβωσει για αυτους το ματς, και θα εχουμε ανακοινωσεις παλι
Κάπως, με οποιοδήποτε τρόπο, θέλω απλά να χάσει η πιο σιχαμένη ομάδα του παγκόσμιου φουτμπόλ. Κάθε ήττα τους νίκη του αθλητισμού. Κρίμα που παίζουμε χωρίς κόσμο, ακόμα και κλανια να ακουγόταν θα ήθελα να αποχωρήσουν οι παίχτες μας.
Αφήνω αυτό εδώ:
Διπλό κάνουμε μεθαύριο.
στην καλυτερη βλεπω Χ. δεν εμπνεουμε καμια σιγουρια.Δεν πειθει αυτη η ομαδα. παλι θα παιξουμε με ντοη ρετσο πισω οποτε τιποτα δεν θα εχει αλλαξει.
Ο παναθηναικος δεν ειναι κατι τρομερο.αλιμονο
ο Τεριμ βρηκε ομως μια ετοιμη ομαδα του Ιβαν. ειχε μια ταυτοτητα. βεβαια τωρα προσπαθει να την αλλαξει.
Ο καρναβαλ βρηκε μια ομαδα αλλοπρόσαλλή απο καιρο.με διαφορους προπονητες να εχουν περασει και να μην εχουν καταφερει να χτισουν κατι.
δεν εχουμε αγωνιστικη ταυτοτητα ( ισως κατι πηγε να βγει στις αρχες με τον μαρτινεθ) οι νεοι παικτες που ηρθανε δεν ηρθαν να κουμπωσουν σε μια κουρδισμενη ομαδα.
παμε ντουγρου με την ελπιδα οτι θα πιασουμε καποια καλη αποδοση, οτι θα εχουμε σε πολυ καλη μερα καποιους και επειδη στα ντερμπι ολα γινονται.
Δεν ξερω τι θα γινει διαιτητικα αλλα αμα χρειαστει θα τον σπρωξουν τον βαζελο ειναι αναμενομενο.
hang your demons
Δεν θα σε αφήσει η διαιτησία, έχουν δείξει φέτος πως πρέπει να το πάρει ο βάζελος με όποιο κόστος. 100-0 θα τους παίξει τους γαμημένους.
Ρετσος τραυματίας.
Καμπράλ στο κοπα Άφρικα.
Μία κηδεία στην κανονική διάρκεια, συνήθως τηνε κάνουμε... Και στη νΤούμπα δεν βλέπω να λήγει παιχνίδι - το γράφω από τώρα.
AntonisPav (02-02-24), Nikolaos_Kokkinos (02-02-24)
Πονταρω πολλα στο Γιωργο Μασουρα σε αυτο τον αγωνα. Πιστευω θα ειναι η βραδυα του
Καλύτερο αμυντικό δεν θα βρει ο βάζελος...
jonk (04-02-24)
Ελα μην γινεσαι τοσο αυστηρος, κανει τρομερα παιχνιδια τελευταια, να μη λεμε μονο τα ασχημα
Bookmarks