Μέχρι τώρα, μόνο ο Σεμέδο μας βγήκε στη θέση του και αυτός δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του... Θα δούμε...
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ρούμπεν Μιγκέλ Νούνες Βέζο.
Μέχρι τώρα, μόνο ο Σεμέδο μας βγήκε στη θέση του και αυτός δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του... Θα δούμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τίνους ίσι συ;
There is a Dude in town
Μεταγραφή από β Ισπανίας σε μια θέση που υποφέρουμε
Καλα θα παει κι αυτό
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτοί που έχουμε πάντως πριν από τις τωρινές μεταγραφές δεν κάνουν ούτε για μέση ομάδα της Β' Ισπανίας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (02-02-24)
Εεεεεεεεεεπππ, Ιερχουντε οι Αθηναιοι με τα Τζιουβι (SUV)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (02-02-24)
Ρούμπεν Σεμεδάκι;
There is a Dude in town
Με τον Ρέτσο και τον Ντόη δίπλα σου δείχνεις τί μπορείς: Με τον Κάρμο, ξέρανε και οι άλλοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δανεικός στην Εγιούπσπορ
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
τον ειχα ξεχασει οτι υπαρχει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks