Βουνό μου, θηρίο μου, ψηλέ μου. Μπορεί να μην έβαλες γκολ αλλά αυτό που έσωσες ισοδυναμεί με χατ-τρικ.
Κλείστε τα σύνορα μη μας φύγει.
Βουνό μου, θηρίο μου, ψηλέ μου. Μπορεί να μην έβαλες γκολ αλλά αυτό που έσωσες ισοδυναμεί με χατ-τρικ.
Ο Νταβίντ Κάρμο συνεχίζει στον Ολυμπιακό μας! / David Carmo continues with Olympiacos FC!
#Olympiacos #DavidCarmo #WeKeepOnDreaming
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Από αύριο κιόλας μέσα. Να μπει γρήγορα στο κλίμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η ομάδα θα ξεκινάει από αυτόν.
Ευχαριστούμε Προεδράρα μας!
iakov7 (25-08-24)
Πάμε γερά για το 0/3.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν και ειμαι επιφυλακτικος, Ο Καρμο ηρθε στον Ολυμπιακο με 5 χρονια συμβολαιο... Αγοραστηκε απο Νοτιγχαμ αλλα δεν πηγε ποτε Αγγλια , οποτε.... Ο Ολυμπιακος θα δινει 3 μυρια τον χρονο στην Νοτιγχαμ και 1,5 στον παιχτη. με αυτο το τεχνασμα κανενα προβλημα για τις δυο ομαδες για το FFP. Στην ουσια δανειστηκαμε απο Νοτιγχαμ και θα τα δινουμε πισω για 5 χρονια...not bad....
maniak7 (26-08-24)
Όσο και να το εξηγούμε τώρα, το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να εξηγούμε από την αρχή, ότι δεν γινόταν να μην καταλήξει στην Αγγλία και όσα ξαναλέμε τώρα, θα είναι σαν να μην είχαν ειπωθεί ούτε μία φορά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (26-08-24)
Ο Κάρμο δεν θα κάτσει μία χρονιά αλλά δύο τουλάχιστον και μετά θα πωληθεί.
Στον όμιλο, γενικότερα, τα κάνω και τρία τα χρόνια... Από την Ελλάδα, θα έχει ξενοικιάσει από τον επόμενο Μάιο.
Μην αποφεύγετε να βάλετε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, ότι 5ετές σε εμάς με κανονική μεταγραφή δεν θα έκανε με βάση τη δική σας λογική, οπότε δεν υπάρχει "του χρόνου θα ψάχνουμε". Θα έψαχνες από φέτος αν δεν το έκανες έτσι.
giovanni#10 (26-08-24), maniak7 (26-08-24)
Εδώ την ίδια δεν συνειδητοποιούν και εσύ θέλεις να δούνε και την άλλη. Νομίζουν ότι ο Κάρμο για τον Ολυμπιακό ήρθε...
Το έχει εκμυστηρευτεί στο Νίκο ο Πορτογάλος σε ανύποπτο χρόνο ότι θα φύγει του χρόνου, εκεί που έπιναν τσιπούρα με παστουρμά μεζέ.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (26-08-24)
maniak7 (26-08-24)
Θα έκρινα πιο σοβαρά έναν στόπερ που είχε μπροστά του και κανένα κέντρο να κόψει, ή να κρατήσει μπάλα. Δεν έσκισε κιόλας, αλλά δεν μπορώ να τον αδικήσω...
Στα τρία τελευταία παιχνίδια είναι αλλού ξημερωμένος.
Αλλά σήμερα ήταν καλός.
Bookmarks