Για ιντσες μιλαγαμε η για εκατοστα? Χαθηκα
Άρα δεν είναι. Γιατί είναι 25, όχι 22....
Για ιντσες μιλαγαμε η για εκατοστα? Χαθηκα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μετά του φταίει το benchmarking...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τις προηγούμενες φορές που ήμανε;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (08-05-24)
Μέχρι τώρα, δεν βρίσκω pattern που έχει πρόσωπα μέσα: Το άλλο είναι ακριβώς το ίδιο.
Επικές δηλωσεις απόψε. Πιο ζεν πεθαίνεις. Οι δημοσιογράφοι είχαν παθει παρακρουση και αυτός μίλαγε σαν να κερδίσαμε ματς ομίλων.
Είπε κιόλας ότι έχουμε μεθαύριο ματς για το πρωτάθλημα και πρέπει να κατακτήσουμε και τους 2 τίτλους. Φοβερό μενταλιτυ.
Ρε ο τιτανομεγιστος είναι βουνό!
Και μερικοί ακόμα και εδώ προσπαθούν να του μειώσουν την αξία του!
Με αυτόν τον γίγαντα και σχεδόν άρτιο τεχνικά ποδοσφαιριστή δεν κινδυνεύουμε από στημένα!
Μακάρι να μείνει ειδικά άμα πάμε και Τσάμπιονς Λιγκ και θα δείτε όλοι τι θα κάνει ο μέγιστος!
Ακόμα και Ντοι και Αμπυ μαζι του σαν Αλέξανδρο τον Κοστακουρτα θα παίζουν!
Και εδώ μπράβο σε Αλβες και Καρβαλιάλ που τον φέρανε!
Και για να μη λέτε ότι κράζω μόνο τον Ρέτσο και μιας και είμαστε στα μέλια αυτές τις μέρες, θα το γράψω τώρα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα μείνει ετούτος. Όχι με 18, ούτε με 8. Προφανώς και αν μείνει δε θα πω όχι, αλλά τη διαφορά δεν την κάνει. Αντιθέτως συναγωνίζεται τον Ρέτσο στις μαλακίες και ακόμα παίρνει συγχωροχάρτια. Συνεπώς δεν θα μου λείψει, θεωρώ ότι μπορούμε να βρούμε ανάλογα και καλύτερα στόπερ.
Εγώ πάλι θα προτιμούσα να μείνει γιατί μπορούμε να βρούμε και πολύ χειρότερο έχουμε καλή παράδοση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (10-05-24)
Αληθεια ο Φρειρε τι να κανει??
mick7 (19-05-24)
Να διατεθεί όλο το ποσό από την Ευρώπη γι' αυτόν. Βέβαια, το πιο λογικό, συνάμα και το πιο δύσκολο, είναι να γίνει κουβέντα για ανανέωση δανεισμού με υποχρεωτική αγορά ή συνιδιοκτησία.
Γράφουμε και τίποτα όταν κάνει ματσαρα σαν τη σημερινή. Μπράβο παιχταρα, μείνε στο λιμάνι.
1-1 τον πάει...
Ψηλέ μου, από το πρώτο σου παιχνίδι περιμένω γκολ με κεφαλιά, κάρφωσέ το στον τελικό. Απόλαυση η κάθετη πάσα στο γκολ του Γιόβετιτς ( και όχι στο δοκάρι του Ποντένσε που είχα αρχικά γράψει) Να βρεθεί ο τρόπος να μείνει, τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αερικό7 : 20-05-24 στις 13:11
Ακούγεται πως θέλει και ο ίδιος να βρεθεί τρόπος να μείνει εδώ άλλο ένα χρόνο, σημαντικό αν ισχύει.
μακαρι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks