Έχει και λίγο ρέντα, γιατί ακόμα και σε φάσεις που εκτίθεται, βρίσκεται άλλος να φταίει περισσότερο...
Πολύ καλό στόπερ.
Έχει και λίγο ρέντα, γιατί ακόμα και σε φάσεις που εκτίθεται, βρίσκεται άλλος να φταίει περισσότερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Καρμο δύσκολο να μείνει του χρόνου. Υποψιάζομαι ότι ήρθε με την προϋπόθεση να πάει στη Φόρεστ την επόμενη περίοδο. Δύσκολα στη παρούσα να δώσει πάνω από 8.000.000 για παίκτη για τον Ολυμπιακό η διοίκηση. Στην Αγγλία θα είναι διαφορετικά για την διοίκηση. Βέβαια η Φόρεστ κινδυνεύει από την Λουτον και έχει δύσκολο πρόγραμμα!
Τώρα στα ματς με Βίλα θα είναι έτοιμος να κάνει μεγάλα παιχνίδια άλλωστε όλη η πρεμιέρ λιγκ θα τον παρακολουθήσει.
Από τότε που ήρθε έχουμε πάψει να απειλούμαστε στις στημένες φάσεις λόγω ύψους αλλά και καλές τοποθετήσεις που έχει. Επιπλέον καλή τεχνική, μας βοηθάει στη μεταφορά της μπάλας και βελτιώνει τους συμπαίκτες του. Μακάρι να μείνει αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο.
drizzt (22-04-24)
Μπορεί να μείνει δανεικός για ένα χρόνο ακόμη. Αυτό είναι εφικτό.
panahs7 (22-04-24)
Αν πάει η Πόρτο τέταρτη - πέμπτη και με δεδομένο ότι ο προπονητής σίγουρα δεν θα είναι, για να μην πω και ο Πρόεδρος, βλέπω να τον μαζεύουν πίσω.
18 χαρτιά για ένα στόπερ που ανεβαίνει τόσο ψηλά με την μπάλα για να κάνει λάθος το οποίο βγάζει άμεση αντεπίθεση είναι ληστεία. Και αναφέρω το λάθος που κάνει πιο συχνά, γιατί και εχθές έκανε κι άλλα σε σημείο που όλοι οι άλλοι έπαιξαν για αυτόν.
Εντάξει μην τον πάρουμε 18 να τον πάρουμε 5. Τουλάχιστον έχεις το κεφάλι σου ψιλοησυχο σε όλες τις φάσεις ψηλά. Εμένα μου αρέσει πολύ και έχει δέσει, δε θα βγουν από την τσέπη μου τα λεφτά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ολοι κανουν λαθη. καλος στοπερ αλλα οχι 18. με αυτα τα λεφτα αγοραζεις 2 στοπερ και πολυ καλυτερους.
ο Σεμεντο ας πουμε ηθελε δυο καρμο. (και δυο 18χρονες)
hang your demons
Να σας το πω αλλιώς: Δεν έχει την ταχύτητα να καλύψει τις μαλακίες που κάνει όταν ανεβαίνει και μάλλον αυτό είδε και ο Κονσεϊσάο και τον πάρκαρε στον πάγκο.
Δεν θα πω εγώ πόσο κάνει και εντός εισαγωγικών, δεν με νοιάζει. Με νοιάζει όταν χρησιμοποιούν ως άλλοθι τέτοιες κινήσεις για να λένε ότι βάζουν λεφτά.
Και ολίγον γκαφατζής. Λέμε για τον Παναγιωτακη, αλλά έχει κάνει κι αυτός μερικα ωρααια. Χθες είχε καρφιά η μπάλα εκεί που έκανε το πέναλντι;
Τις έχει στο πρόγραμμα κι αυτός τις γκάφες. Η αξία του στο transfermarkt πέρσι ήταν ~20 μύρια. Έχει πέσει στα 12 μύρια από Μάρτη ή νωρίτερα.
Νομίζω ότι ο Λίμπας έπιασε το νόημα απ την αρχή ότι αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, θα παίζει μπάλα "όσα φάμε κι όσα βάλουμε", δεν έχει άλλη επιλογή με δαύτους.
Μια χαρά παικταράς είναι ο Κάρμο. Θυμάστε τι πανηγύρι είχαμε στην άμυνα πριν έρθει; Θέλετε να τα ξαναζήσετε μάλλον μου φαίνεται.
Αν ήταν να τους αγοράσουμε θα τους έβγαζαν οι εφημερίδες: Αυτό το πράγμα, 18 χαρτιά, δεν κάνει - αν έκανε, θα τον είχαν αυτοί...
Αν έχουν κώλο, να βάλουν ποσοστό μεταπώλησης και να τον δώσουν με τα μισά.
Garret (03-05-24)
Έτσι κι αλλιώς άλλαξε ο πρόεδρος τελικά και λένε ότι το θέμα Κονσεισάο θα επανεξεταστεί, γιατί ήταν απόφαση του προηγούμενου. Και τον Κάρμα τονε θένε πίσω. Κι εγώ πάντως δεν θέλω να δώσουμε πάνω από 6-7εκ. και είμαι και λάρτζ.
Για το ρόστερ μας ευτυχώς που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά παίκτης δεκακάτι εκατομμυρίων δεν είναι.
Μια χαρά στόπερ είναι. 22 χρονών κι όλας. Με 18Μ όμως παίρνεις 3 τέτοιους 28αρηδες.
Άρα, δεν είναι.
Bookmarks