Garret (26-01-24)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
Το who is whο
Γεννήθηκε: 23/12/1998
Υπηκοότητα: ΗΠΑ
Ύψος: 2.06
Θέση: Πάουερ φόργουορντ/Σέντερ
Προηγούμενες ομάδες:
Georgia Tech (2017–2021)
Agua Caliente Clippers (2021–2022)
Los Angeles Clippers
Dallas Mavericks
Texas Legends
Zhejiang Golden Bulls (2022–2023)
Shanxi Loongs
Merkezefendi Denizli Basket (2023-24)
Οι φετινοί αριθμοί του...
Σε σύνολο 5 αγώνων στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 26.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.4 κοψίματα.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Ατομικές
All-NBA G League First Team (2022)
ACC Player of the Year (2021)
First-team All-ACC (2021)
ΑCC All-Defensive Team (2021)
Garret (26-01-24)
Καυλώς τον και εύχομαι να ναι μακρύ το ραβδί του Μωυσή!
Nikolaos_Kokkinos (26-01-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
αν εχει παρει απο τον Orville και τον Wilbur Wright ειμαστε σε καλο δρομο
Merkezefendi Denizli Basket (2023-24)
Α εχει δουλεψει κ σε κεμπαπτζιδικο ρε αυτος. κ μολις τωρα σκεφτομουνα ενα Αδανα-κεμπαπ με πολυ καυτερη σαλτσα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα μπορούσε να φτιάχνει και μπακλαβά στο Γκαζιάντεπ...
αυτο που παραμονευεις και πεταγεσε σε ανυποπτο χρονο να πεις την παρολα σου ειναι το αγαπημενο μου χαρακτηριστικο σου να ξες.
οχι στο ιδιο ειμαστε, οταν πηγαινουμε εκει για κατι μετεκπαιδευσεις, απλα ειναι συνηθως κατι ανοργασμικοι τυποι που ψαχνουν στην τουρκια να φανε πιτσες, και μπεργκερς
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (26-01-24)
Αραξε την πετσα σου...δεν υπαρχει πολιτικη αεροπορια στην Ελλαδα ειναι για τον πουτσο, μηδαμηνες υποδομες, μηδεν νομικο πλαισιο, ολοι ο εναεριοι χωροι μονιμως ρεζερβε απο Notam της Πολεμικης Αεροποριας , κανενα αεροδρομιο δεν δεχεται τιποτα, θελουν ολα Prior notice και να τα εγκρινει ο πουτσος μου δημοσιος υπαλληλος απο την αλλη μερια...
Η μονη αληθινη σχολη στα μεγαρα, την αφηνουν και δουλευει 3 ωρες την ημερα ...
αστο δεν ειναι της παρουσης.
Τι να σου πω τωρα εδω θιγεις θεματα ΠΑ για τα οποια δεν εχω φυσικα γνωση , δεν ξερω, τι να σου πω , ολες οι μανες τα δικα τους παιδια τα θεωρουν ομορφοτερα.. εμεις στον αερα τους αποκαλουμε "Μπουφους" αυτοι μας αποκαλουν "Γιαουρτια" και οι μεν κ οι δε βλογανε τα γενια τους δλδ.
Σιγουρα οι καλυτεροι ολων αντικειμενικα ειναι οι Αμερικανοι και οι Γαλλοι οποτε ...
παντως εγω οποτε ακουω "καλα εδω εμεις οι ελληνες εχουμε τους καλυτερους γιατρους, τους καλυτερους πανεπιστημιακους, τους καλυτερους επιστημονες κλπ κλπ , παντα λεω απο μεσα μου "ναι..τα @@ του καραμπελα".
panahs7 (26-01-24)
Στην Πλατεία Ταξίμ να πας, στον πεζόδρομο προς τον κατήφορο, κάτι καλό θα βρεις σε Κωνσταντινουπολίτικο - μην σε στείλω στο Μπεϊτύ στη Φλόρυα, γιατί και δεν βολεύει σαν τοποθεσία και είναι και λίγο παρακινδυνευμένα να πληρώσεις για τέτοια κουζίνα τόσο πολύ, με αβέβαιο αποτέλεσμα.
Να έρθω κι εγώ στην Κωνσταντινούπολη?? Θα φοράω αμάνικο με στάμπα νεκροκεφαλή. Είμαι και βολικός στο φαγητό, δεν τρώω πολύ. Τι λέτε??
estai (26-01-24)
estai (30-01-24)
Μαρεσει αυτο το καινουργιο παιχνιδι παντως που επανερχεται ο φιλος ο Ντουντ περιοδικα σαν τον κομητη του Χαλλευ και ανασκαπτει τα ηδη σχολιασμενα πραγματα κ δωστου και τα ξανα σχολιαζουμε, σπαω πολυ πλακα
Καυλιάρης και πολύ παθιάρης....πέρα από την πλάκα δεν ξέρω αν προσπαθούσε παραπάνω να δείξει πράγματα στο ντεμπούτο του αλλά φάνηκε εκρηκτικός απόψε....μακάρι να έχει συνέχεια ανάλογη
Νέος Χάινς, θα πάμε Φ4 με αυτόν. Αισθάνομαι χρονιά 2012 με προσθήκες Λο και Ντόρσει, το αισθάνεστε κι εσείς....
Εσυ θα ερθεις με Κτελ γιατι εχεις υψοφοβια.
Bookmarks