Nelson Abbey welcome to 𝐎𝐋𝐘𝐌𝐏𝐈𝐀𝐂𝐎𝐒!
Nelson Abbey welcome to 𝐎𝐋𝐘𝐌𝐏𝐈𝐀𝐂𝐎𝐒!
FanisJK7 (25-01-24)
τι ειναι αυτος ο στραβοστομης παλιwelcum
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
περιεργη μεταγραφη, το βρισκω λιγο αχρειαστο μαλιστα να φτιαχνουμε ποστ με welcome, ενω το πιθανοτερο ειναι να μην παιξει καθολου. εψαξα λιγο κριτικες [γκουγκλ player ratings] σε συνδυασμο με σοφασκορ κ χαιλαιτ για τα τελευταια 10 του ματς. σιγουρα εχει στοιχεια, αλλα και πολυ δουλεια μπροστα του. δε γινεται να σταθει στην ομαδα αυτη τη στιγμη. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Θα δούμε, σκληρός ανταγωνισμός με ρετσο και Ντόι
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Παπασημακόπουλος που κάνει τα live μαζί με Τσουβέλα στη Novibet έχει γεννηθεί στο Ρέντινγκ και είναι φανατικός οπαδός της ομάδας. Τον ρώτησαν στο χθεσινό live και είπε ότι είναι πολύ καλός, αλλά για τα δεδομένα της Ρέντινγκ (ήταν μάλιστα και αρχηγός). Δεν είναι σίγουρος αν μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα σε υψηλότερο επίπεδο λέει όμως. Προφανώς βρήκαμε έναν ταλαντούχο και τον τσιμπήσαμε για το μέλλον και δέχτηκε με την προοπτική και της Νότιγχαμ στο πακέτο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δηλαδή ο Ντόινγκ, υπάρχει περίπτωση να είναι έστω ισάξιος;
Garret (27-01-24)
Ποτε φευγει δανεικος?
Ε αυτό λέμε ρε - δεν είναι 23 να παίζει ακόμα στη Ρέντινγκ και να νομίζει ότι θα κάνει σύντομα το άλμα στην Πρέμιερ...
OK, παίκτης που ήρθε από την League one είναι, αλλά το ότι τον έβαλε να παίξει κάτι δείχνει. Και όντως στο ματς εδειξε ότι έχει φοβερά δουλεμένο και προπονημενο κορμί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αν παίξει σε σοβαρό ματς. Σίγουρα χειρότερος από τον ντοη αποκλείεται να είναι
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα....αν και το παιχνίδι δεν ήταν άξιο για να βγουν συμπεράσματα ο παίκτης προσωπικά μου άρεσε ως προς τις τοποθετήσεις τους αλλά και την δύναμη που έβγαζε στις μονομαχίες αλλά και στις μεταβιβάσεις του...μένει φυσικά να τον δούμε σε πιο δύσκολα ματς.
Γ' Αγγλίας: στόπερ ντερεκια ξυλοκόποι. Άρα έχει την πρώτη ύλη να βγει καλός για Ελλάδα
Εντάξει - δεν είναι και η επιτομή της Αγγλάρας, αλλά μία καλή καριέρα θα την έχει αν δεν τρελαθεί...
Να δούμε στις πόσες συμμετοχές θα γράψουν ότι θα πουληθεί 25 χαρτιά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Eιχαμε ποτε ξανα Εγγλεζο στοπερ στην ομαδα?, Νομιζω οχι. Ενδιαφερον εχει.
Εμενα σε 1-2 αλματα για διεκδικηση με τρομαξε παντως (με την κακη εννοια).
Παντως απο τα χρονια του Ντερμπισαιρ αναπολω να ξανα υπαρξει κανας Εγγλεζος στην ομαδα, ειναι μια ευχαριστη αλλαγη τονου.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Υπήρξαν και Καζιμ Ρίτσαρντς, και Τζος Μποουλερ και φέτος ο έτερος Ρίτσαρντς.
Bookmarks