Du3lisT (28-01-25)
Μας Ζμπρωχνει ο Βαγγελης
Βy the way φοβερο στορυ του Καραπαπα για Ορτα με τη φωτο την αρτιστικη που μετρατρεπεται σιγα σιγα στην φωτο με την κερκιδα αυτην εδω
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πωπω παιδια φανταζεστε τωρα κεντρο με Μουζακιτη και Ορτα, δεν θα μοιραζουνε πασες αλλα μελομακαρονα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Du3lisT (28-01-25)
Open up.
Να γλυκαθουμε λιγο ρε παιδι μου, οχι οτι δεν προσπαθει ο θειος, αλλα να δουμε κ καμμια πασουλα ομορφη , ο Μουζακιτης τονε εχουμε ξεθεωσει πριν την ωρα του ναουμε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν θα ξεχάσω πώς είχε ξεκωλιασει την κουλα, το είχαν σίγουρο το πρωτάθλημα κι έφαγαν ένα ξεγυρισμένο γαμησι με δύο γκολ του Όρτα με συνοπτικές διαδικασίες όπως ΕΠΡΕΠΕ. Τέτοιες νίκες τις ευχαριστιέμαι πιο πολύ κι από 6άρες κλπ. Ενα εύκολο 2-0 και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου κουλα, μη μου σκοτίζεις τ αρχιδια.
chainsaw (28-01-25), Netscape (29-01-25), Nikolaos_Kokkinos (28-01-25)
Kαι προσεξε, ξεκωλιασμα περσυ με ΑντρεΟρτα στο ντερμπυ, μετα κηδεια μεσα στο μπουρδελο τους με το κονφερενς, ξανα ξεκωλιασμα φετος με 4αρα, .. και ακομα βγαζουν γλωσσα , "δεν μας βλεπουν το ροστερ τους" γραφουν as we speak..
Και περιμενετε εσεις να παραδεχτουν το οτιδηποτε. Ρε μουφα πεναλτυ θελω μεχρι τον αιωνα τον απαντα.
Netscape (29-01-25)
Εντάξει έχει τσούξει λίγο η κωλοτρυπιδα τους και δεν κουνιούνται τόσο. Τα βαζελια είναι που μιλάνε όντας 15 χρόνια άτιτλοι.
Nikolaos_Kokkinos (28-01-25), panahs7 (28-01-25), SOAD37 (28-01-25)
Εδώ λένε ότι έχουν παίξει τελικό τσάμπιονς ληγκ ρε, λες και έχει καμία σχέση το πρωταθλητριών με την Ελεκτροπούτερε και τη Δυναμο Αρχίδας ξέρω γω.
Και πήγαινε για πρωτάθλημα, να σημειώσω, ακόμα και με Χ. Πρώτα το στερήσαμε σε αυτούς και μετά στον βάζελο. Και είχαν τολμήσει τα τσουτσεκάκια να πουν το καθένα με τη σειρά του, ότι ο Ολυμπιακός θα καθόταν να χάσει. Αυτοί νομίζουν ότι εμείς είμαστε σαν τα μούτρα τους, τόσες δεκαετίες και ακόμα δεν έχουν βάλει μυαλό.
--edit--
Α το είπες για το πρωτάθλημα, δε το πρόσεξα.![]()
Nikolaos_Kokkinos (28-01-25), Paneas (28-01-25)
Έλα ντε, επειδή ειναι αυτοί βρωμόκωλοι νομίζουν ότι είμαστε ίσα κι όμοια.
Και οταν ειδαν οτι δεν κατσαμε, ξερεις τι ειπαν? Ειδικα οι κουλες: "Το χασαμε επειδη τα μπαοκια ηπιαν ντοπα κ ειχαν ανεξηγητα τρεξιματα σερι στα πλευ-οφ κ κανανε νικες, ενω εμας μας κανουν συνεχεια αντιντοπιγκ κοντρολ". ΣΤΕΓΝΑ αυτο ειπαν.
Τωρα τα βαλανε μαζι μας γιατι ειχαμε τρεξιματα λεει με 10 μετα την πορτο ενω δεν θαπρεπε. Αυτο που δεν θα πρεπε μαλακες ειναα να εχετε μουτρα να κυκλοφορησετε μετα απο 100 χρονια ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ που σας εχει κανει ο Ολυμπιακος.
Ρε παιδι μου σας το εχω ξαναπει, αν τους πεις η να σου παρτουζωσει τη γυναικα ο Σεμεδο με τον Καμαρα, η να αποδεχτουν οτι καπου κερδισαμε, θα διαλεξουν ευκολα το πρωτο.
Αν τους πεις, να χασουν το πρωαθλημα απο μπαοκ, με μουφα γκολ οφσαιντ, η να το παρει στα ισα ο Γαυρος, παλι το πρωτο θα διαλεξουν.
SOAD37 (28-01-25)
Paneas (28-01-25)
«Επέστρεψα σπίτι μου - Δεν γίνεται να έχει να πάρει δύο χρόνια πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»
![]()
drizzt (05-02-25), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-02-25), Netscape (05-02-25), Nikolaos_Kokkinos (05-02-25), Paneas (05-02-25), redbaron (05-02-25)
γαμιας αλλοθρησκων.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παιχταρά μου καλώς όρισες πίσω.
Nikolaos_Kokkinos (06-02-25)
ισως επρεπε να εχει ξεκινησει βασικος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλός ο μόνος που προσπάθησε
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (17-02-25)
Α, τόσο καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks