"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
i am gonna make them an offer they cant refuse
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Απιστευτες οι δηλωσεις του, κ γενικα μαρεσει ο τροπος που μιλαει. Και φανηκε και πραγματικα χαρουμενος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν είχε κατά νου να κάνει τον Φορτούνη και δεν έπαιξε τόσο στην Πόλη, έχει καλώς: Αν έπαιξε λίγο λόγω μη ετοιμότητας, για κάποιον λόγο που δεν έχουμε εμείς δικαίωμα να ξέρουμε, τότε την έχουμε άσχετα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Eτσιο εξηγειται μαλλον οτι στην Μπραγκα επαιζε παντα σχεδον αλλαγη. Αλλος ψοφιος μας βρηκε. Κριμα, γιατι ειναι παικταρας
Όρτα, Τσικίνιο και Μαρτίνς είναι αρκετά καλοί παίκτες και με καλή τεχνική και αντίληψη του χώρου. Σουτ δεν έχουν πολύ καλό, αλλά, αν είχαν, μπορεί να έπαιζαν σε καλύτερο πρωτάθλημα. Λέω πως πρέπει να μείνουν και να δουλέψουν το καλοκαίρι. ( Και στη φυσική τους κατάσταση .)
Θα μπορούσε να διασωθεί, αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις 3 καλές και άλλη μία να παίζει και στη Β ομάδα εναλλακτικές στο ρόστερ. Ο Καμπράλ έχει καταφέρει να είναι πιο ανάπηρος χωρίς τραυματισμό.
Nikolaos_Kokkinos (21-04-24)
Μετά την Τούμπα είπε πως θέλει να μείνει, οπότε φαντάζομαι πως τα πράγματα έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους.
Μέχρι να τραυματιστεί ήταν καλός, όταν επανήλθε δεν ήταν και τώρα επιστρέφει σε καλές εμφανίσεις.
Nikolaos_Kokkinos (15-05-24)
Από την άλλη, μπορεί μέχρι τώρα ο Τσικίνιο να έδωσε περισσότερα, σε πολλούς τομείς, αλλά είδατε και τώρα ότι όταν θέλεις ποιότητα, ψάξε σε αυτόν...
γαμιας
—John Lennon
maniak7 (16-05-24), Nikolaos_Kokkinos (16-05-24), voskos_7 (17-05-24)
Φοβερη εμφανιση. Ηταν κυριολεκτικα παντου. Απολαυση να τον βλεπεις απο κοντα να ντριμπλαρει και να προελαυνει με την μπαλα.
maniak7 (16-05-24), Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
o Αντρες Ινιεστα των λιγοτερο πλουσιων. Και χαρηκα γιατι αν μη τι αλλο δεν εδειξε αδιαφορος αλλα Zεστος στο να παραμεινει στη ομαδα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βλέπω να είναι ο μόνος που μένει.
Bookmarks