Όταν αποφάσισε να κάνει κοντύτερες πάσες, έγινε: Μέχρι ένα σημείο που κάθε προώθησή του στο παιχνίδι έβρισκε αντίπαλο, θα γινόταν πρόβλημα.
Κομβικός, ειδικά μετά το 1-3
Μπράβο
Όταν αποφάσισε να κάνει κοντύτερες πάσες, έγινε: Μέχρι ένα σημείο που κάθε προώθησή του στο παιχνίδι έβρισκε αντίπαλο, θα γινόταν πρόβλημα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάρα πολύ καλός.
maniak7 (01-04-24)
Πιάστηκε κορόιδο στην κίτρινη, αλλά δεν πειράζει... Τουλάχιστον σε τελική του χρειάστηκε τερματοφύλακας.
Τρομερός παίκτης και πραγματικό μπαλάτο μηχανάκι στο κέντρο.
Γενικά μέσα σε όλα τα παλτά που μας έχουν φορτώσει, σταθήκαμε τυχεροί τουλάχιστον τον Ιανουάριο και φέραμε Τσικινιο και Ορτα. Ευτυχώς ο πρώτος με αγορά που σημαίνει ένας πονοκέφαλος λιγότερος.
Για εμένα δεν χρειάζονται πειράματα ιδιαίτερα για το κέντρο. Κρατάς τον Ορτα και έχεις το κέντρο σου για την νέα σεζόν χωρίς ρίσκο. Παίρνεις και 1-2 καλούς για να έχεις και βάθος στον πάγκο και έλυσες ένα τεράστιο θέμα σαν ομάδα.
Με την γνωστή τριάδα και τον Αλεξανδρόπουλο, θέλεις άλλον έναν πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του Έσσε και έναν πιτσιρικά, να παίζει και στη Β για αρχή.
Εκτιμώ πως ο Χολσγκρόουβ η όπως σκατά τον λένε θα έχει μια θέση στο ροτέισον του κέντρου την επόμενη χρονιά.
Αυτος δεν ειναι που ειναι απο τη Σκωτλανδια ? Γιατι δεν τονε φερνουμε πισω?
επισης ο Abbey γιατι δεν παιζει αντι του ρετσου ? ΕΤσι κ αλλιως βγηκαμε εκτως στοχων στην ελλαδα, ας τον βαλει σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια .
Μετα θα εχουμε: Eνα Εγγλεζο, Ενα Σκωτσεζο, ενα Πορτογαλο, εναν Βραζιλιανο , ενα Ελληνα και ενα Ποντιο, ξακαθαρο ανεκδοτο
(Τον Ποντιο θα τονε κανει ο Μασουρας, ελλειψη κανονικου ποντιου)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Pireotis7 (01-04-24)
Καλός είναι κι αυτός αλλά εμένα ο Όρτα με έχει ενθουσιάσει. Ελπίζω να τον αγοράσουν και αυτόν, μιλάμε για τρελή παικτούρα.
Τι να λέμε.
Εσσε - Ορτα - Τσικινιο και δεν έχει αντίπαλο αυτό το κέντρο.
Βέβαια έχουμε να λύσουμε άλλα τόσα προβλήματα σε όλες τις γραμμές αλλά ελπίζω να κανουν το αυτονόητο και πολύ απλό και να μην αρχίσουν πειράματα με Ισπανο-Πορτογάλους που θα μας φέρουν σαν φρέσκια φουρνιά οι Μανατζαρέοι
παλι καλα νομιζω τον εχουμε κανονικα αυτον οχι δανεικο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δε βλέπω κανέναν σοβαρό λόγο να μη δοθούν οι ρήτρες για Ορτα και Ποντενσε.
Καλά κράτα μικρό καλάθι γενικά.
Μιλάμε για διοίκηση που έχει αποδείξει άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια ότι έχει χάσει την οποιαδήποτε ποδοσφαιρική λογική είχε.
Εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί ο Μαρινάκης, με άπειρες απογοητεύσεις, παίρνοντας 70 παίκτες για να φτιάξει ομάδα και τώρα που τους βρήκε δε νομίζω να τσιγκουνευτεί. Βασικά πιο πολλά θα χάσει αν δεν τους αγοράσει.
Bookmarks