voskos_7 (11-08-24)
Μπράβο στη διοίκηση που ο παίκτης θα εκτίσει το δεύτερο έτος του συμβολαίου του.
voskos_7 (11-08-24)
Μεγαλος παικτης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ε ας κάνουν ο,τι θέλουν, απλά τότε θα λέμε ότι ήταν ο mvp και θα κάνουμε διαδηλώσεις.
Τα είπαμε: Άσε του μέτρα και κόψε του τις πολλές επαφές, κάτι μπορείς να περιμένεις. Αν σε περιμένει ο άλλος με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, μην περιμένεις θαύματα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νοιωθω την αναγκη να πω οτι ο Τσικινιο εκτως των αλλων πραγματων, μου βγαζει οτι εχει καλο χαρακτηρα κ οτι δρα ενωτικα ως προς το εσωτερικο της ομαδας. Αποπνεει μια ηρεμια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (01-09-24)
Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
Το είπαμε στα καλά τα παιχνίδια, να το πούμε και τώρα: Το κόλπο με αυτόν στην κορυφή του τριγώνου έχει νόημα όταν η ομάδα πιέζει μπροστά, με το κολάι που πήραμε τώρα, σε δύο μήνες, δεν θα μας κάνει ούτε αυτός και θα νομίζουμε ότι φταίει κι από πάνω.
Τέλειωσε και καμιά φάση, ρε μόρτη - πάς, που πάς και σου 'ρχεται...
Θέλει να ηρεμήσει λίγο, γιατί ακόμα και το τράβηγμα, από μαλακία του το έπαθε. Πήρες - δες - δώσε: Άσε τα σουτ από "όπου" - δεν σου βγαίνουν...
Επειδή σπάνια αναφέρεται σε σχέση με άλλους παίκτες, να μην ξεχνάμε την προσφορά του σε όλα όσα έχει καταφέρει η ομάδα μέχρι στιγμής (και) φέτος. Μπορεί να μην γράφει στα γκολ και στις ασίστ συνέχεια (ήταν και άτυχος σε κάποιες ευκαιρίες ως τώρα), αλλά είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Έχει παίξει παντού εκτός από σέντερ φορ από το κέντρο και μπροστά, και τρέχει, κόβει, ράβει, και συνδέει όλους τους υπόλοιπους. Ας λήξει επιτέλους θετικά το δεύτερο σίριαλ με το φιλαράκι του που αλληλοσυμπληρώνονται.
Μόνο που ο Ζέλσον μία παίζει δύο είναι τραυματίας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Netscape (25-01-25)
Εξελίσσεται λίγο σε κουτσό άλογο Ε; Κάθε μήνα θα χάσει 2-3 ματς.
Εν τω μεταξύ ο Τσικίνιο παίζει να είναι μετά τον Ελ Κααμπί ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (και) φέτος. Έχει 20/23 στη SL, 4/4 Κύπελλο και 6/8 Europa.
Nikolaos_Kokkinos (18-02-25), Paneas (18-02-25)
Bookmarks