Σιγά την προσπάθεια που θέλει: Αρκεί να προσέξεις, να ξεκινήσει αυτός την φάση και να μην καταλήξει σε αυτόν η φάση.
Αρσιβαρίστας δεν είναι ετούτος μπρε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σιγά την προσπάθεια που θέλει: Αρκεί να προσέξεις, να ξεκινήσει αυτός την φάση και να μην καταλήξει σε αυτόν η φάση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρε σεις, εγώ με άλλο απορώ... έναν γαμημένο παίχτη να μην έχει κάνει 10 χειρουργεία και να μην ήταν / είναι συνεχώς τραυματίας δεν μπορούμε να βρούμε;;
Ενοχλήσεις ο ένας, τραυματίας ο άλλος...έρχονται και είναι μόνιμα τραυματισμένοι, παίζουν 1-2 ματς και ξανά τραυματίες. Και δε λέω για τα γερόντια, αλλά για άλλους που ναι σε καλές ηλικίες.
Καρβάλιο, κολόνα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Φορτούνης με βάζελο είχε βάλει πάγο, άρα μάλλον γι' αυτό έμεινε στον πάγκο. Αν ισχύει κάτι άλλο βλέπω να πέφτουν χαστούκια. Χρα χρα.
Δεν αντέχω τον Καρβαλιο άλλο αλήθεια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Garret (21-01-24)
Πουτσα
Χουτεσιώταρος αποπληρώνει τα μισθά τόσων ετών.
Πήραμε πέναλτυ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Ποιος θα το χάσει για να δούμε..
Ακριβώς ίδιο με τις κάρτες του Ρέτσου. Πείτε τώρα τίποτα μουνιά.
Paneas (21-01-24)
2 πέναλτι
Μπήκε βαθειά το πέναλτυ
Φραν Ναβάρο MVP του ματς από το 19'
δεν μας δωσαν αλλα και αλλα πεναλτι πεντακαθαρα και μας εδωσαν αυτο να μας κραζουν κιολαςολα υπολογισμένα οι πουστηδες
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (21-01-24)
Δεν πα να είναι απ το κέντρο του γηπέδου.. αυτό τους αξίζει
Μια χαρά πέναλτι ήταν,όταν τα έδιναν φάουλ και κίτρινη στο Ρέτσος ήταν καλά;;
Είναι απαράδεκτο να μην κερδίζουμε 0-4 στο 27'. Άχρηστοι όλοι να φύγουν μαζί με τον καρβαλιαλ.
Bookmarks