Εν τω μεταξύ ο Ρέτσος δεν παίζει με βάζελο, αλλά δεν το λες και κακό.
Μεγαλη πονηρω αυτος ο Μαρτινς
Εν τω μεταξύ ο Ρέτσος δεν παίζει με βάζελο, αλλά δεν το λες και κακό.
Αυτός είναι παιχταρας. Ελπίζω να μην είναι κουτσός τελείως.
Σε μια τραγική χρονιά χρειάζεται να μας στήνουν σε κάθε παιχνίδι για να μη χτυπήσουμε πρωτάθλημα.
Να το θυμάστε αυτό όταν ζηλεύετε τις ομαδαρες του καραφλου και του τίγρη.
giovanni#10 (14-01-24), Gtakis (14-01-24), Hydra (14-01-24)
Κίνι τι κάνεις γαμώ το σπιτάκι σου;;;;
Στον πάτο σας καργιόλια.
Λέτο μπινέ πουτάνας γιε! Σου άρεσε μωρή καργιόλα;;;
Γαμω τα πάντα σας τι στήσιμο μας έχουν κάνει ρε;
Μαλακα ΜΑΣΟΥΡΑΣ σουπερμαν σημερα πολυ το χαρηκα, ο δε Ελ Αραμπι , αφου του ακρωσανε κακως το πρωτο, ειπε να το ξαναβαλει με.ακριβως τον ιδιο τροπο μετα !
Ευκολα ο καλυτερος σεντερ φορ της συγχρονης ιστοριας μας οσο αντεξε.
Ναβαρο για τα σκατα
Αμυνα για τα σκυλια
Δεν ειμαστε γισ πουθενα φετος, αλλα κ να μασταν θα μας σφαζουν καθε βδομαδα για να φλεξαρει ο μτσκτς γμτ εναντια στο χοντρο
Η μπλε γραμμή περνάει ξεκάθαρα ανάμεσα στα πόδια του 1ου αμυντικού!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!
![]()
Gtakis (14-01-24), jonk (14-01-24), Nikolaos_Kokkinos (15-01-24)
Ανυπομονώ για ανακοίνωση Αλέξη.
jonk (14-01-24)
Χωρίς τους 3 κλεμμένους βαθμούς (τουλάχιστον 1 με Κούλα, 1 με βάζελο και -1 τιμωρία) και -2 στον βάζελο που πήρε 3 στα χαρτιά, σήμερα θα ήμασταν πρώτοι στην ισοβαθμία (38β) και αυτοί 1 παιχνίδι λιγότερο.
ενδιαφερον το ματς με παο στη συνεχεια. απο πολλες αποψεις, αν και υποψιαζομαι οτι θα ναι ουδετερη η διαιτησια, καθως στο πρωταθλημα τους ενδιαφερει να μας εξοντωσουν.
Απασφαλισε ο Καρβαλιαλ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ζέλσον και Γιουσέφ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
Και εγώ, με αυτόν που έφερε τον Ναβάρο και τον εαυτό μου που τον έβαζα, θα ήμουν εκτός εαυτού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks